VM Spilforslag

Spilforslag til Qatar – Ecuador

Vi leder efter værdi, odds og et godt VM Spilforslag til åbningskampen i Qatar mellem værterne Qatar og Ecuador. Det er faktisk svært at vide, hvad man skal mene om Qatar, som er kontroversiel vært og deltager i VM for første gang i sin historie.

Selv om hjemmebanefordelen bør spille en rolle, kan Qatar meget vel være ude af deres dybde, selv om det at vinde Asia Cup i 2019 tyder på, at de ikke bør afskskrives.

Qatar ledes af en smart træner i Felix Sanchez, som har taget sig af mange af sine VM-trupper gennem forskellige aldersgrupper.

Værterne har også haft den fordel at have tilbragt en stor del af dette år i en intensiv træningslejr for at forberede sig til VM, mens mange andre landstrænere kun har haft få dage med deres hold til at blive klar til den første spillerunde.

Qatar, der er ved at varme op til VM, har vundet fire venskabskampe i træk, og de slog også Ecuador 4-3 i en venskabskamp for et par år siden, hvilket er den eneste gang, de to nationer nogensinde har mødt hinanden.

En vigtig spiller, som man skal holde øje med, er Hassan Al-Haydos, idet Al Sadd-angriberen har scoret 36 gange for sit land. Al-Haydos er odds 5.00 til at score når som helst, og det ser ud til at være et fint VM spilforslag til denne kamp.

I modsætning til VM-værterne har Ecuador en anstændig historie ved turneringen, idet de har kvalificeret sig tre gange før og nåede ottendedelsfinalen i 2006, selvom de gik helt glip af Rusland 2018.

Ecuador har vundet mindst én kamp hver gang, de har været til VM. Da Qatar synes at være det svageste hold i gruppe A, er Ecuadors pris på 2.25 på at vinde hos bet365 tiltalende.

Det virker dog sikkert at sige, at det bliver en tæt og spændt kamp på søndag.

Qatar holdt fire clean sheets i deres seks kampe ved sidste års Arab Cup, mens der kun er scoret over 2,5 mål i én af Ecuadors seneste 12 kampe. Faktisk er syv af deres seneste 10 kampe endt enten 0-0 eller 1-1.

Ecuador tager til VM efter tre uafgjorte kampe i træk, men de burde have nok til at klare sig over Qatar.

Moises Caicedo er klar til at blive en af de helt store stjerner i turneringen, og han bør spille en stor rolle på deres midtbane gennem hele turneringen.

Odds 1.50 hos bet365 for under 2,5 mål virker meget sandsynligt, og 2.62 for under 1,5 mål er også en mulighed, der bør overvejes som et seriøst spilforslag.

VM Spilforslag

Vores bedste spilforslag lyder dog på noget helt andet, som ikke lover for en super spændende kamp. Begge hold er ikke ligefrem toppen af poppen til dette VM, og vi hælder faktisk til en uskøn, taktisk låst kamp, som meget vel ender 0-0, eller 1-1. Udemærket betalt med odds 3.20

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag.