Dagens Spilforslag Franck FIFE / AFP

Marokko – Kroatien

Hvornår? Onsdag den 23. november, kl. 11:00

Hvor? Al Bayt Stadium, Qatar

Seneste resultat: 2-2 december 1996

Tvsporten kigger på et VM Spilforslag til kampen mellem Marokko og Kroatien, som ser ud til at blive en spændende fodboldkamp i det varme VM Qatar.

Marokko møder Kroatien i det, der bliver en meget intens VM-kamp. Parterne har ikke mødt hinanden siden 1996, hvor det blev til en 2-2 uafgjort. Det er ikke den eneste kamp i dette VM, som vi har ventet mere end to årtier på at se.

Marokkos bedste VM-præstation kom tilbage i 1986, da de blev det første afrikanske hold til at toppe deres VM-gruppe. Kan de gentage dette? Med de hold, de skal møde, er der helt sikkert sket mærkeligere ting.

Marokko har nogle ordentlige spillere i deres rækker, Yassine Bounou er Sevillas nummer et og vil spille mellem stængerne for sit land. Achraf Hakimi har haft en fremragende karriere indtil videre og er en fast mand på et meget imponerende Paris Saint Germain-mandskab. Han skal spille i forsvaret sammen med West Ham Uniteds Nayef Aguerd, som var tvivlsom på grund af en skade.

Fremadrettet har de nogle store talenter, Marokko er kendt for deres dygtige spillere, og de har et væld af muligheder at vælge imellem i denne afdeling:

● Hakim Ziyech

● Sofian Boufal

● Illias Chair

● Amine Harit

Kroatien vil få deres arbejde med at stoppe dem; men de har selv en fremragende trup. Tilbage i 2018 nåede de finalen i deres bedste VM-præstation. De slog desværre Danmark, derefter England, men kunne ikke komme forbi Frankrig i finalen.

Kroatiens trup er spækket med kvalitet, men midtbanen vil sandsynligvis være den drivende faktor i deres fremgang. Marcelo Brozovic vil være ankermand for et kreativt par bestående af Luka Modric og Mateo Kovacic, hvilket er et skræmmende syn. På trods af sin alder er Modric stadig en af de bedste midtbanespillere i verden.

VM Spilforslag

Til denne kamp kan vi se det blive en sværere kamp end nogle måske tror; men det bliver alligevel Kroatien, der tager sejren. Vi foreslår at bruge Unibet for at få nogle gode odds til dette VM spilforslag. Har du brug for inspiration til gruppe vinder VM spilforslag, så kan du finde gode fodbold betting tips.

● Luka Modric scorer og Kroatien vinder

VM Spilforslag

Husk, at du kan se mange VM Kampe hos DR1.