Weekendens udvalgte – uge 44

Weekend betyder at der endelig er tid til at fordybe sig i sportens forunderlige verden og smide sig i sofaen med snacks og bare nyde de fedeste kampe og events. Derfor har TVsporten samlet de kampe som vi mener er Weekendens udvalgte – uge 44, så du bare kan slænge dig og zappe ind på den rigtige kanal.

Se i øvrigt hele TV-oversigten her!

Den specielle

VM i Rugby – Finalen (England – Sydafrika)

Har du nogensinde set en hel rugbykamp før? Sikkert ikke, men hvis du skal prøve det så er VM-Finalen nok ikke et helt dårligt sted at starte. Kampen begynder kl.10.00 lørdag morgen, så du kan tage dine rundstykker og morgenkaffen med ind foran fjernsynet og nyde rigtige krigere banke ind i hinanden, i kampen om at få den aflange bold bagom mållinjen.

England mod Sydafrika (Springboks) i 2018

Kampen er mellem Rugbyens oprindelsesland England, og én af den sydlige halvkugles evige udfordrere nemlig Sydafrika. Kampen har masser af historie og symboliserer rivaliseringen mellem de Nordlige rugbylandes kamp mod de sydlige. Kampen spilles i Japan, og vil overværes af næsten 1 milliard mennesker verden over.  Det er et kæmpe event og rugbysporten kan kun anbefales herfra.

Dag: Lørdag

Tid: 10.00

Kanal: TV3 Sport og Viaplay

De engelske

Bournemouth – Man United

Manchester United halter bagud, og mangler virkelig at høste mange point i Premier League, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at nå mindst top-4. Det er bestemt ikke nogen let kamp for de røde djævle som rejser til den engelske sydkyst for at møde PL’s nummer 9. De har høstet 13 point og med spillere såsom den kreative Ryan Fraser på midtbanen og den farlige angriber Callum Wilson med 5 mål på toppen kan de let bide fra sig på hjemmebane. Danske Phillip Billing huserer i øvrigt i forsvaret. Manchester United ér favoritter, men vi tror på en lige og spændende kamp.

Dag: Lørdag

Tid: 13.30

Kanal: TV3 Max og Viaplay

Ole Gunnar har ikke haft hænderne i vejret meget på det sidste…

Everton – Tottenham

Der skal spilles absolut topfodbold i England, når Liverpoolklubben byder Eriksen og resten af Tottenham holdet op til dans på Goodison Park. Everton trænger meget til en hjemmesejr da de ligger på 16. pladsen med 10 point. Tottenham er ligeledes pressede og er helt ude af top-10. Begge hold er gode klubber som i hvert fald har ambitioner om top 6 og derover, derfor vil vi se en masse fight og vilje, og forhåbentligt starter Eriksen inde for Spurs.

Dag: Søndag

Tid: 17.30

Kanal: Xee og Viaplay

Den danske

Paris Saint Germain – Aalborg Håndbold

Mikkel Hansen er klar for Paris når storholdet fra Frankrigs hovedstad tager imod det stærke danske hold fra Nordens Paris. Aalborg fører PrimoTours Ligaen ganske komfortabelt med 4 point ned til Ribe. De er stærke og det vidner om at de burde kunne give modstand til Hansen og co. Fra paris. Det er altid spændende at følge de danske hold i europa og derfor anbefaler vi denne håndboldkamp af øverste klasse.

Dag: Lørdag

Tid: 17.15

Kanal: DR2 og DR TV

Derbies

AS Roma – Napoli

Derby del Sole. ”Solens Derby” spilles i Rom mellem de to traditionsklubber AS Roma og Napoli. Det er en af de ældste og mest eftertragtede kampe i Italien og det er altid en vild affære når klubbernes fans tænder op på lægterne. Klubberne gør det ovenikøbet godt i Serie A, hvor Napoli er indehaver af 6. pladsen og Roma af 4. pladsen. Begge klubber har dygtige spillere til rådighed såsom Insigne (Napoli), Fernando Llorente (Napoli), Mkhitaryan (Roma) og Edin Dzeko (Roma). Vi anbefaler kampen da den indeholder et højt niveau rent sportsligt men også på grund af historien.

Dag: Lørdag

Tid: 15.00

Kanal: Strive (kun på Stream)

Romas vilde fans i aktion

Torino FC – Juventus

Derby della Mole, endnu et italiensk derby. Torino I det smukke Norditalien danner rammen om én af Italiens mest indflydelsesrige lokalopgør. Historisk set har Torino FC altid været den mest populære klub i Torino og i Italien siger man at Torino er den eneste by i Italien hvor Juventus ikke er den mest populære klub. Torino plejede i mange år at være den bedre klub, men det er klart for enhver at rollerne nu er ombyttede. Kampen er værd at se da Torino FC vil gøre alt for at vinde og lægterne vil være fyldt med håbefulde fans, og på samme tid er Juventus en fornøjelse at se på når de rigtigt folder sig ud.

Dag: Lørdag

Tid: 20:45

Kanal: Strive og TV2 Sport