WEEKENDENS UDVALGTE – UGE 45

Weekend betyder at der endelig er tid til at fordybe sig i sportens forunderlige verden og smide sig i sofaen med snacks og bare nyde de fedeste kampe og events. Derfor har TVsporten samlet de kampe som vi mener er Weekendens udvalgte – uge 45, så du bare kan slænge dig og zappe ind på den rigtige kanal.

Se i øvrigt hele TV-oversigten her!

Den tyske

Bayern München – Dortmund

To hold, der har været duelister i Bundesligaen i et antal år, mødes søndag. Det er den 11. runde i ligaen og kun ét enkelt point adskiller holdene fra hinanden. Dortmund har haft en relativt god start på sæsonen med sine 18 point i 10 kampe. Vi forventer altid mere fra Bayern, og de er nu i en svær situation efter at have lidt et 5-1 nederlag mod Eintracht Frankfurt i forrige runde.

Bayern München brød samarbejdet med træner Kovac, efter det største nederlag klubben har lidt i mange år. Han erstattes midlertidigt af Hansi Flick, hvem der skal overtage permanent, ved vi endnu ikke. Oprindeligt var Thomas Tuchel, den nuværende PSG-træner ønsket, men da han ønsker at respektere sin kontrakt, er der kommet flere forslag. Blandt disse finder vi Allegri, Mourinho, Rangnick og Te Haag. Sidstnævnte synes mest relevant, men han har også en kontrakt med Ajax. I det mindste vil der ikke være nogen ændringer inden kampen mod Dortmund. I angrebet finder vi Lewandowski, Gnabry, Coman og Perisic. Til at forsegle lugerne finder vi veteraner som Neuer, Müller og Kimmich, der med deres kvaliteter skal holde klubbens moral så højt som muligt.

Dortmunds trofaste fans

Dortmund deler netop nu 2. pladsen i ligaen, kun tre point op til Münchengladbach, et hold som de faktisk vandt over i den foregående runde. De havde også et smukt comeback i Champions League mod Inter. Efter at have været 2 mål bagud kom reduktionerne, og til sidst kom de sejrende ud af kampen med 3-2. Med den indsats tog de tre meget vigtige point i kampen om en plads i Champions League-slutspillet. Her beviseste blandt andet Witsel, Götze, Sancho, Hakimi og resten, at de kan modstå pres fra gode ekstremt hold. Den schweiziske træner, Favre, begyndte sin karriere med Dortmund på et historiskt vis. Efter 15 kampe i Bundesliga var de ubesejrede, noget ingen har kunnet gøre før han. Nu bliver det spændende at se, hvordan de klarer sig mod Bayern.

Har du nogensinde set en hel rugbykamp før? Sikkert ikke, men hvis du skal prøve det så er VM-Finalen nok ikke et helt dårligt sted at starte. Kampen begynder kl.10.00 lørdag morgen, så du kan tage dine rundstykker og morgenkaffen med ind foran fjernsynet og nyde rigtige krigere banke ind i hinanden, i kampen om at få den aflange bold bagom mållinjen.

Dag: Lørdag

Tid: 18.30

Kanal: TV3+ og Viaplay

Den engelske

Liverpool – Manchester City

Liverpool fører Premier League med 10 sejre ud af 11 mulige, og det er den eneste ubesejrede klub denne sæson. Reds og Klopp fortsætter med at snuppe resultaterne takket være, Firmino, Mané og Origi. På midtbanen mangler der da bestemt heller ikke niveau af spillere, der virkelig formår at præstere, kamp efter kamp. Fabinho, Henderson, Lallana, Milner, Oxlade-Chamberlain og Waijnaldum passer perfekt ind i Klopps spillestil, og er en meget stor del af Liverpools succes.

På den anden side finder vi Manchester City, en af ​​de store favoritter til at løfte CL-trofæet før sæsonen, selvom det var lidt af et cirkus mod Atalanta onsdag. De gik videre til semifinalen i 2015/16-udgaven, og det er det tætteste, de nogensinde har været på en CL-titel. Sidste sæson vandt de Premier League med ét point foran Liverpool, og så er det garanteret, at søndagens kamp er en af ​​de vigtigste i sæsonen.

Forsvarsspilleren Walker, blev tvunget ind i målet denne uge

Guardiolas mænd er seks point bag Liverpool, efter flere smuttere. For eksempel tabte de hjemme mod Wolves og ude med 3-2 oprykkerne fra Norwich i midten af ​​september. Selvom der har været nogle fejl, har de formået at vise, at de bestemt ikke er lette at møde. Der har været 34 mål i 11 kampe! Den katalanske træner kan sætte sin tillid til en dødbringende Agüero på toppen. Med spillere som Sterling, Bernardo Silva, Gabriel Jesus, De Bruyne og Mahrez, vil de helt sikkert gøre Klopps liv lidt vanskeligt på søndag. Den sidste kamp ​​de spillede, endte på kedeligt vis med 0-0 på Anfield, men vi håber at se masser af kasser på Søndag.

Dag: Søndag

Tid: 17.30

Kanal: Xee og Viaplay

Den danske

FC Midtjylland – FCK

Der er dømt absolut topkamp når de midtjyske ulve byder de københavnske løver op til kamp på Heden! FCK jagter stadigvæk førstepladsen som FC Midtjylland stadig er indehavere af.

FCK har inden mødet med Ulvene spillet det som må menes at være en ekstremt hård kamp hjemme i parken mod Dynamo kiev. De mangler stadig N’Doye, som har mén efter sin knæskade endnu, samt Wind som ikke er kommet sig. Det ser svært ud for løverne på udebanen i Herning.

FCM har vundet deres sidste 4 kampe og endda uden at score mange mål. De mangler virkelig en angriber med net i støvlerne hos de midtjyske. Det gør dog ingenting når man er det hold som har lukket færrest mål ind i sæsonen, takket være et ekstremt stabilt forsvar med spilleres såsom Joel Andersson, Dal Hende og Sviatchenko.

Begge hold ved at dette nok er i top-2 af de vigtigste kampe i denne sæson, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at vinde guld.

Dag: Søndag

Tid: 18.00

Kanal: TV3+ og Viaplay

Den Italienske

Juventus – AC Milan

Selv fra Serie A er der lækkerier denne weekend. De to mest vindende hold gennem tiden mødes, og selvom Milan ikke har været i toppen af ligaen i et par år, betyder det ikke så meget. Rivaliseringen mellem disse to klubber trives stadigvæk. Juventus’ styrke er i angrebet, for med Christiano Ronaldo, Higuain, Dybala, Bernardeschi, Douglas Costa og Mandzukic har de haft en fantastisk start på sæsonen. Sarris spillestil fokuserer på lodrette passninger, og med Pjanic centralt kan dette hold få mest ud af dette.

Milan har haft en relativt vanskelig start på sæsonen, og resultaterne har ikke været hvor de burde. De har tabt mod Rom og Lazio og scorede kun ét mål mod ligaens nuværende bundhold,SPAL. Når det kommer til spillestil, er det relativt kreativt og underholdende. Donnarumma og resten af Milan er klar til at skrive historie mod Juventus, og vi ser frem til at se kampen.

Dag: Søndag

Tid: 20.45

Kanal: Strive (kun på Stream)