Liverpool's Dutch midfielder Georginio Wijnaldum (L) celebrates scoring with Liverpool's Dutch defender Virgil van Dijk during the UEFA Champions League group E football match between Liverpool and RC Genk at Anfield in Liverpool, north west England on November 5, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Liverpool – City: Sådan får 800 kr. på LFC-Sejr

Kan Liverpool tage endnu et skridt?

Søndag er dagen slaget skal stå på Anfield. Sidste års mestre kommer for at stjæle point fra et hold, der kæmper med næb og kløer for at undgå sæsonens første pointtab. Tilskuerne kan se frem til en vild kamp, med meget passion. Liverpool er på hjemmebane og her har de været ekstremt stærke hele sæsonen. City mangler mange af deres vigtigste spillere og virker svækkede. 888 giver dig i anledning af denne fantastiske kamp muligheden for at vinde hele 800 kr. på en LFC-sejr!

Hvis Liverpool går af banen med en sejr, får du hele 800 kr. i gevinst! Oddsgrænsen er 50 kr. så i stedet for at vinde 135 Kr. får du vilde odds!

Liverpool-sejr: FØR: 2.70 NU: 16.00

SE LÆNGST NEDE HVORDAN DU MODTAGER TILBUDDET

 Hvem vil stå?

 Indtil for nylig havde Liverpool problemer med deres målmand, Alisson Becker. Keeperen, der havde de fest clean sheets sidste sæson, er nu tilbage. For Manchester City kan det på den anden side se ud til, at problemerne lige er startet. Mod Atalanta i Champions League onsdag, blev Ederson taget ud ved pausen, og det kan se ud til, at den muskelskade han pådrog sig, holder ham væk fra måtten på Anfield på søndag. Hvis dette bliver en realitet, vil Bravo eller Carson sandsynligvis skulle beskytte buret – intet let job på dette stadion. Med to Premier League-kampe på to år er Bravo rusten. Scott Carson, Englands tidligere kaptajn, vil med stor sandsynlighed tage teten, men det er meget svært at erstate Ederson.

 Et super forspring

Hvis Liverpool vinder, har de allerede én hånd på trofæet. Det vil nemlig betyde et forspring på hele 9 point ned til Man City, og det er en næsten umulig opgave at hente igen. For at sætte det i perspektiv er Manchester City med et tab på søndag et tab og en uafgjort væk fra hvor de var efter 38 kampe spillet sidste sæson.Man kan skrive under på at der vil stå 22 sultne spillere på Anfield på søndag når kampen skydesi gang. Kampstart er 17:30, og den ser du på Xee og Viaplay.

Sådan får du 16 i odds på Liverpool-sejr

1. Opret konto på 888sport HER
2. Spil 50 kr. på kampen, som dit første bet
3. Kryds fingre for LFC og få 800 kr. hvis de vinder!