Liverpool's Brazilian midfielder Roberto Firmino (L) and Liverpool's Brazilian goalkeeper Alisson Becker pose with the trophy following the 2019 FIFA Club World Cup Final football match between England's Liverpool and Brazil's Flamengo at the Khalifa International Stadium in the Qatari capital Doha on December 21, 2019. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP)

Liverpool – Man United: Spil 550 kr. Risikofrit og uden krav om gennemspilning!

En rigtig derbykamp venter søndag, når Manchester United rejser til Anfield for at forsøge at slå Liverpools kl. 17.30.

Hvis du vil spille på kampen, skal du scrolle ned i bunden af artiklen for at se, hvordan du får 550 kr. at spille for, HELT RISIKOFRIT, OG UDEN KRAV OM GENNEMSPILNING!

Liverpool – Ligarekord, klarhed og styrke

Hjemmeholdet tflyver videre, og med sejren mod Spurs sidste weekend har de vundet 20 af 21 kampe i ligaen denne sæson – hvilket er det bedste resultat nogensinde i Europas fem største ligaer. Med 21 kampe spillet har de således 61 point ud af 63 mulige. Hatten af!

Samlet set er de ubesejrede i Premier League i over et år med 38 kampe. På Anfield er de stærke med 51 ligakampe uden nederlag.

Nu møder de ærkerivalerne fra Manchester United – som er de eneste, der formåede at stoppe den røde tornado i ligaen, da de spillede uafgjort på Old Trafford den 20. oktober 2019 efter mål fra Rashford (min. 36) og Lallana (min. 85).

Det ser ud til, at skadesituationen er ved at blive bedre for Klopp med Matip, Lovren og Fabinho på vej tilbage.

Manchester United – usikkert…

Hvis hjemmeholdet er sikkerheden selv, ja så er udeholdet desto mere usikkert. I deres sidste fem ligakampe har de tre sejre (Norwich, Burnley og Newcastle og to tab (Arsenal og Watford). Hvis vi ser på de sidste fem kampe i alt, er der blot to sejre.

Du ved aldrig, hvilket United der kommer ind til kampen. Enten får du holdet, som besejrede City med 1-2 på borteplan (begyndelsen af ​​december), eller så får du holdet, der taber mod Newcastle, Bournemouth og Watford.

Et øjeblik er Solskjær et geni, og næste gang er det Ole Out! der gælder. Uanset hvad er de på femtepladsen med 34 point, fem point op til fire Chelsea på 39, men to point ned til Sheffield United på 32.

Måske har de vinden i sejlene nu med to ligasejre, da de formåede at vinde i returen mod Wolves i FA Cup og monterede Norwich med 4-0 sidste weekend. Faktisk har United vundet over Chelsea to gange denne sæson og har vundet mod City, Spurs og Leicester denne sæson, samtidig med at de var det eneste hold, der har scoret mod Liverpool.

Sådan får du 550 kr. at spille risikofrit for uden krav om gennemspilning:

1. Opret Spillebørsen-konto HER!
2. Spil mindst 550 kr. HELT RISIKOFRIT på Kampen, som dit første bet
3. Hvis du vinder modtager du din gevinst uden krav om gennemspilning!
4. Hvis du taper får du pengene dine tilbage