Liverpool's Dutch midfielder Georginio Wijnaldum (2L) celebrates scoring with Liverpool's Dutch defender Virgil van Dijk during the UEFA Champions League group E football match between Liverpool and RC Genk at Anfield in Liverpool, north west England on November 5, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Liverpool – Napoli: Få odds 8.00 på LFC-sejr og 100% bonus!

Med en sejr over Napoli kan liverpool forsegle deres skæbne og sikre sig en plads i årets 16/1-finale i Champions League. Det bliver en kamp med højt niveau, og begge hold skal kæmpe for at hive sejren hjem. Liverpool er ekstremt stærke på hjemmebane og er derfor store favoritter til at vinde opgøret mod syditalienerne. Derfor giver 888-sport dig hermed et super tilbud med odds 7.00 på LFC-sejr og 100% i bonus på optil 1.000 kr!

SE LÆNGST NEDE HVORDAN DU MODTAGER TILBUDDET.

Liverpool har vundet 80% af deres hjemmekampe!

Liverpool har vundet 80% af deres seneste 20 hjemmekampe udenfor Premier League. De er ekstremt stærke på Anfield og deres elskede Mohammed Salah er endelig tilbage til kampen mod Napoli efter en skade. De er nummer 1 i deres gruppe og Robertson er også tilbage og det forstærker deres defensive endnu mere. Liverpool har da også vundet deres seneste 4 kampe og endda med hele 3 – 1 over City, hvilket bevidner om et ekstremt højt niveau. De er ubesejrede i deres seneste 22 kampe. Alt tyder på at liverpool snupper hjemmesejren og går videre i Turneringen.

Napoli skuffer for ofte i Italien…

Napoli har ikke vundet én eneste af deres seneste 6 kampe i alle turneringer. De halter bagefeter i Serie A hvor de befinder sig på en meget skuffende 7. plads. På trods af den seneste kamp de vandt faktisk var en Champions League-kamp så lukkede de alligvel 2 mål ind, hvilket beviser at de har defensive problemer. Men de har ikke haft let ved at score heller og det så man klar i deres kampe i den hjemlige liga. Napoli har mere at være pressede over, og Liverpool på hjemmebane virker næsten uoverskueligt for det lidt småsvækkede Napolihold.

Sådan får du odds 7 på Liverpool-sejr og 100% indbetalings-bonus!

1. Opret konto på 888sport HER
2. Brug koden 100BONUS, indbetal og modtag 100% i bonus på optil 1.000 kr.
3. Spil 50 kr. på kampen, som dit første bet
4. Kryds fingre for LFC og få 350 kr. hvis de vinder!

FÅ TILBUD