Liverpool – Tottenham – Sådan får du 7X dine penge på Liverpool-sejr

Indehaveren af første pladsen i Premier League; Liverpool tager imod Spurs på Anfield søndag. Dette er første gang holdene mødes i denne sæson, det bliver en gengivelse af Champions League-finalen, der blev afgjort i juni, hvor Liverpool endelig løftede trofæet. Oddsene taler klart for Liverpool fordel, men 888sport har i øjeblikket et tilbud, hvor du kan få 7 gange pengene på en rød hjemmesejr. Du kan læse længere nede i artiklen, hvordan du skal gøre for at deltage i dette spændende odds Boost på Liverpool-sejr.

Liverpool er stadig det stærkeste hold

Efter en  super sejr over Genk i denne uge med 4-1 viser endnu engang Liverpools gode form for tiden. Men der var nok en del løftede øjenbryn, da de blot spillede 1-1 mod Manchester United sidste weekend. Holdet er stadig ubesejret i ligaen med 8 sejre og én uafgjort. De har kun lukket 7 mål ind i 9 kampe. Jürgen Klopps drenge fører  ligaen med 6 point før weekends runden, og for det meste kører det super godt for “Reds”. Den farligste fronttrio i Premier League er også i topform og har i alt scoret 12 mål (opdelt i Mané 5, Salah 4, Firmino 3).

Skadestilstand Liverpool

Joel Matip har en mindre knæskade og nærmer sig spildygtighed. Trent Alexander-Arnold rejste ikke med holdet til Belgien denne uge, da han var syg. Andy Robertson blev erstattet efter en times spil mod Genk, men ser ud til at være i stand til at spille søndagens kamp.

Hård tid for Spurs

Tottenham går ind til runden på en syvende plads i Premier League med blot tolv point. Det har været en tung sæson for Spurs, der ser ud til at have en smule traumer fra finalen. Eller måske er der simpelthen for mange spillere, der allerede havde pakket tasken i håbet om at skulle spille i en anden klub. Uanset hvad, så er det kun blevet til 2 udesejre udaf 4 mulige denne sæson for Tottenham. 2-2 Man City (u), 2-2 Arsenal (u), 2-1 Leicester (u), 3-0 Brighton (u).

Tottenham har mulighed for at hævne sig, da dette vil være en gentagelse af CL-finalen, hvor Liverpool gik fra kampen med 2-0 efter mål af Salah og Origi. På den anden side er stadionet denne gang Anfield, hvor Liverpool ikke har tabt siden 23. april 2017.

Spurs fik måske nyt håb for sæsonen efter at have gjort processen kort mod Røde Stjerne. Stillingen var 5-0, efter at både Kane og Son scorede to mål hver og ét af Lamela.

Skadestilstand for Tottenham

Hugo Lloris er stadig langtids skadet efter de voldsomme sammenstød han fik tidligere på sæsonen.

Holdenes form– alle turneringer

Liverpool VUVVVV

Tottenham VUTTVUV

Sådan modtager du tilbuddet:

1. Opret en konto på 888 sport og Læs vilkårene omhyggeligt->her

2. Placer 50 kr. på normale odds, med Liverpool som vinder af kampen

3. Læn dig tilbage og kryds dine fingre for en Liverpool-sejr!

Vilkår og betingelser gælder