Chelsea's English head coach Frank Lampard gestures on the touchline after only four minutes of injury time is indicated during the UEFA Champion's League Group H football match between Chelsea and Ajax at Stamford Bridge in London on November 5, 2019. - The game finished 4-4. (Photo by Glyn KIRK / AFP)

MAN CITY – CHELSEA: FÅ ODDS 51.00 PÅ CHELSEA-SEJR!

Premier League starter med en super kamp fra Etihad Stadium mellem de regerende mestre Manchester City og Chelsea. De mørkeblå fra London er ét point foran city inden kampen og vil gøre alt for at holde sig der. Derfor giver 888-sport dig nu et fantastisk tilbud på hele 51.00 (2.550 kr. i GEVINST) i odds på Chelsea-sejr!

SE LÆNGST NEDE HVORDAN DU MODTAGER TILBUDDET.

Formsvagt City…

City tabte sidst til Liverpool og er i en nedgang. Når Guardiolas mænd er i humør kan de slå ethvert hold, men denne sæson virker de lyseblå ugenkendelige

De har måske godt nok scoret flest mål i ligaen og men lukket hele 13 ind, men så skal du bemærke kampen mod et håbløst Watford, hvor de vandt 8-0.

Det største spørgsmålstegn for Guardiola er baglinjen, der plaget er skader, på trods af det brede hold. Laporte og Zinchenko er begge skadet før kampen, og John Stones har ikke imponeret. I stedet måtte Pep arbejde og sendte midtbanespiller Fernandinho ned for at forsøge at stabilisere forsvaret.

Chelsea er i hopla!

Chelsea har overrasket denne sæson med deres unge spillere og er faktisk et point foran City optil kampen. Der er seks lige sejre i ligaen, og Frank Lampard har virkelig fået fart på holdet, der ledte efter rekrutter i organisationen, da de blev tildelt et transferforbud. Et forbud, der ser ud til at have været til deres fordel. Tammy Abraham, der tidligere var udlånt, er tilbage hos de blå og er på andenpladsen i i topscorer-tabellen med 10 mål. Også tyve årige Mason Mount imponerer med fire mål i ligaen!

Sidst de to hold mødtes var det 6-0 på Etihad Stadium, men det to meget forskellige hold der mødes nu. Manchester City er klare favoritter, når det kommer til odds, men Chelsea ser meget interessante ud, især når man sammenligner de to holds formkurver.

Sådan får du 7 i odds på Chelsea-sejr

1. Opret konto på 888sport HER
2. Spil 50 kr. på kampen, som dit første bet
3. Kryds fingre for City og få 2.550 kr. hvis de vinder!

FÅ TILBUD