Manchester United's Norwegian manager Ole Gunnar Solskjaer looks on during the UEFA Europa League Group L football match between Manchester United and Partizan Belgrade at Old Trafford in Manchester, north west England, on November 7, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Man City – Man United: Spil 550 kr. Risikofrit og uden krav om gennemspilning!

Lørdag aften byder på Manchester-derby, og spændingen starter kl. 18.30. Manchester elektrificeres, når derbyet mellem de to Premier League-klubber i byen spilles. Læs vores optakt og få 550 kr. risikofrit og uden krav om gennemspilning på kampen! Det betyder at du kan vinde 704 kr. uden nogen form for risiko på en City-sejr!

Betfair tilbyder dig nu en fantastisk chance for at spille 550 kr. risikofrit på kampen, så kan du spille pengene på City og vinde 704 kr. helt risikofrit og uden krav om gennemspilning.

HUSK AT DU OGSÅ KAN SPILLE PÅ UNITED OG VINDE 4.950 KR. RISIKOFRIT!

Manchester City – Regerende mestre

I to år i træk er Manchester City blevet udnævnt til mestre, men de har lidt mere problemer denne sæson. Og på trods af problemer er de stadigvæk det stærkeste hold efter Liverpool i den engelske liga. Det offensive spil fungerer fortræffeligt. 43 mål i 15 kampe er i gennemsnit 2,86 mål pr. Kamp, det højeste sammenlignet med alle europæiske topligaer. F.eks. Scorede Bayern München 34 mål, selv med en stærk Lewandowski (16 mål). Imidlertid kan Agüeros skade føre til langvarige vanskeligheder, da hverken Gabriel Jesus eller Raheem Sterling besidder disse iskolde evner foran målet. Argentineren har scoret mere end 20 mål i de sidste fem sæsoner og er ved siden af ​​Lewa det bedste nummer 9 i nyere tid.

Manchester United – Ikke langt fra stregen….

Ole Gunnar Solskjærs mænd snuppede 6. pladsen efter en hjemmesejr over Tottenham Hotspurs og deres nye træner, Jose Mourinho. Hvis man ser på traditionerne og hvad de har gjort historisk, har de haft en grusom sæson indtil videre. Med 21 point efter 15 kampe er der allerede 22 point op til den nuværende Liverpool manager, og det er sandsynligvis ikke muligt at konkurrere blandt de tre bedste placeringer. Afstanden til nedrykningsstregen er i øjeblikket blot 7 point. Men ingen kan tro, at United er nødt til at spille for at undgå nedrykning.

Sådan vinder du 704 kr. risikofrit på City!

1. Opret Spillebørsen-konto HER!
2. Spil mindst 550 kr. HELT RISIKOFRIT på Kampen, som dit første bet
3. Hvis du vinder modtager du din gevinst uden krav om gennemspilning!
4. Hvis du taper får du pengene dine tilbage