Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho (R) congratulates Tottenham Hotspur's English midfielder Dele Alli as he leaves the pitch after being substituted off during the UEFA Champions League Group B football match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in north London, on November 26, 2019. (Photo by Ben STANSALL / AFP)

Man Utd – Tottenham: Få odds 16.00 på Spurs-sejr og 100% bonus!

16x penge på Tottenham-sejr mod United

Tottenham er gået fra argentinsk til portugisisk ledelse, og nu skal de til old trafford i den vigtigste kamp under Mourinho indtil videre. Det er mindre end et år siden Mourinho var i Solskærs sko, og oddsene er normalt meget jævne mellem disse hold. Derfor giver 888-sport dig hermed et super tilbud med odds 16.00 på Spurs-sejr og 100% i bonus på optil 1.000 kr!

SE LÆNGST NEDE HVORDAN DU MODTAGER TILBUDDET.

Tottenham fører over United

Det er den 15. runde i dette års Premier League-sæson, og før den foregående runde var Manchester United og Tottenham på samme point. Tottenham vandt mod Bournemouth hjemme i, mens Manchester United skuffende spillede uafgjort hjemme mod Aston Villa. Nu er Tottenham på 5. pladsen også kendt som Europa League-pladsen, mens United er helt nede på 9. pladsen.

Tottenham er farlige for tiden!

I den første kamp under Mourinho vandt Tottenham en målrig kamp mod West Ham. Der blev også scoret i hjemmedebuten, efter at spurs vendte 0-2 til 4-2 i Champions League. Harry Kane har endelig fundet vej tilbage til den gamle form, og han kan blive bedre og bedre under Mourinho. Derudover har Son virkelig vist sig som en giftig angrebsspiller med både mål og assists. Dele Alli er nu kommet tilbage i fuld flor og scorede de to første mål i Tottenhams sejr denne weekend, og har scoret 3 mål i 3 kampe.

Harry Kane har scoret 7 mål i Premier League denne sæson, ligesom Rashford for United. Både Dele Alli og Son har scoret 4 hver, hvor Daniel James og Martial har 3 scoringer på kortet hver. Med assists er det Son med 6 for Tottenham, mens Rashford har 4 for de united. Statistisk set er der en masse ligheder mellem holdene, men det virker som om Tottenham er vågnet efter at Mourinho har taget over.

Sådan får du odds 16.00 på spurs-sejr og 100% indbetalings-bonus!

1. Opret konto på 888-sport HER
2. Brug koden 100BONUS, indbetal og modtag 100% bonus på optil 1.000 kr.
3. Spil 50 kr. på kampen, som dit første bet
4. Kryds fingre for spurs og få 800 kr. hvis de vinder!