Real Madrid's French forward Karim Benzema (L) celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Club Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on February 1, 2020. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)

Real – City: Få odds 13 på Real Madrid!

Champions league ruller videre, og i denne runde mødes to giganter i en direkte duel endnu en gang. Denne gang er det Real Madrid som byder de regerende PL-mestre fra Manchester op til dans. Men hvordan skal sådan e kamp end? Begge hold lever måske ikke op til deres højeste standard, men fodbold på dette niveau er altid spændende.

Et Super tilbud fra 888!

888sport har været så gavmilde at give odds 13.00 på en Real-sejr i Madrid, så hvis du tror på kongeklubben, har du chancen for at vinde 650 kr. hvis du spiller for en 50’er!

DU FÅR OGSÅ 100% INDBETALINGS-BONUS PÅ OP TIL 1.000 KR.!

Real Madrid – stadig med i spillet om La Liga

På trods af at Real måske ikke når de højder vi tidligere har set, er de stadigvæk et klassehold. Modsat City kan de med en overskuelig chance stadigvæk nå at vinde La Liga. De er nemlig blot 2 point bagved deres evige konkurrenter fra Barcelona på førstepladsen. På samme tid er Benzema ved at langsomt træde ud af Ronaldos skygge, og er i øjeblikket nærmest ustoppelig. Tag på samme tid stemningen fra et fyldt Bernabeu, så begynder det at ligne en svær aften for Guardiola og City.

City – Virker svækkede

City har ikke rigtigt levet op til de forventninger mange havde til Guardiolas tropper inden sæsonen, og de har generelt set ret sløje ud. De er blevet udvist fra Champions League de næste 2 år, og der er flere rygter om indterne problemer i klubben. Flere spillere skulle menes at være interesserede i at kigge efter nye muligheder i fremtiden, og måske er loyaliteten faldende. Med de seneste skuffende resultater må Real siges at være favoritter.

Sådan modtager du tilbuddet:

1. Opret konto på 888-sport HER
2. Indbetal min. 70 kr. og modtag 100% bonus på optil 1.000 kr.
3. Spil 50 kr. på kampen, som dit første bet
4. Kryds fingre for dit bet!