Photo by MARCO BERTORELLO / AFP

Sport påvirket af Coronavirus/COVID-19

COVID-19 har i løbet af den seneste tid skabt en del ændringer i sportens verden. Vi ønsker derfor at oplyse om de sportsgrene, ligaer og events som er blevet aflyste eller udsatte på grund af Cornavirussen.

“Lad os prøve at være optimistiske” sagde UEFA-præsident Aleksander Ceferin om sommerens EM-slutrunde i forbindelse med Coronavirusen. EM er sommerens absolutte højdepunkt for mange, og der er endnu ikke taget nogen afgørelser i forbindelse med afviklingen. Se oversikten over kampene her.

De danske testkampe, især kampen mod England kan også være i fare for at blive aflyste, men vi opdaterersiden, samt denne artikel løbende, så hold øjnene åbne.

Sommer OL er desværre også i fare, men der er stadig lidt tid inden det store arrangement skal afholdes og vi hoplder vores fingre krysede for at det hele skal gå godt.

Udsatte og aflyste kampe grundet COVID-19

© TVsporten.dk – Sport i TV

EM ER BLEVET RYKKET TIL SOMMEREN 2021

OL ER BLEVET RYKKET TIL SOMMEREN 2021

Fodbold

EM ER BLEVET UDSAT TIL NÆSTE ÅR. Ifølge Norges Fodbold Forbund

  • Den italienske regeringen går drastisk til værks med at reducere antallet af smittede. Alle kamper fra Serie A er udsat frem til 4. april. Det gælder dog ikke klubbrt eller landshold som spiller i internationalt.

  • Champions League-kampene i tirsdags mellem Valencia og Atalanta, samt onsdagens kamp mellem PSG og Dortmund bliver spillet for tomme tribuner. Det samme gør kampene mellom Olympiakos – Wolves og Inter – Getafe i Europa League, og Barcelona – Napoli som spilles næste uge.

  • Onsdagens Premier League kamp mellem City og Arsenal er blevet udsat grundet intern COVID-Mistanke på Arsenals hold.

  • Den danske Superliga og 1. Division er lukket ned i 2 uger

Alt Europa league og Champions League er udsat.

La Liga er lukket ned i 2 uger.

Premier League kampe t.o.m d. 3 April bliver udsat

Championship kampe t.o.m d. 3 April bliver udsat

Næste Runde i Ligue 1 Udsættes

Bundesligaen og 2. Bundesliga udsættes til fra næste uge d. 2 April

Tennis

  • En af tennis-verdenens største turneringer (med unndtagelse af Grand Slams), Indian Wells er blevet udsat. Dette er den første store internationale sportsturnering som er belevet udsat grundet COVID-19

Alt ATP er udsat på ubestemt tid.

Håndbold

  • Alt dansk håndbold er udsat i hvert fald 2 uger.

Cykling

  • Tirreno-Adriatico som skulle have fundet sted mellem d. 11. til 17. marts er udsat. Løbene Milan-Sanremo og Giro di Sicilia som skulle have været gennemfør henholdsvis 21. marts og 1. til 4. april bliver heller ikke afholdt som planlagt.

Golf

  • European Tour i golf er blevet påvirket. Magical Kenya Open (12. – 15. marts) er udsat, og de skal se på mulighederne for at arrangere det igen i starten af april. Maybank Championship i Malaysia og China Open i Shenzhen i april er også blevet udsat.

Motorsport

  • Australiens Grand Prix er aflyst

Hollands Grand Prix bliver det første Formel 1 i år.

Basketball

NBA er udsat resten af sæsonen

Ishockey

Metal Ligaen er udsat i hvert fald 2 uger.

NHL er udsat på ubestemt tid.