KANSAS CITY, MISSOURI - JANUARY 19: Darwin Thompson #34 of the Kansas City Chiefs jumps over Adoree' Jackson #25 of the Tennessee Titans in the second half in the AFC Championship Game at Arrowhead Stadium on January 19, 2020 in Kansas City, Missouri. Jamie Squire/Getty Images/AFP

Super Bowl: Spil 550 kr. Risikofrit og uden krav om gennemspilning!

Skal du se Super Bowl og hygge dig med wings, snacks og alt det andet der hører sig til en rigtig Super Bowl-aften? Så er du heldig for Betfair har nemlig et super tilbud til dig! Nu kan du nemlig spille 550 kr.på kampen helt risikofrit og uden krav om gennemspilning!

SE NEDREST HVORDAN DU MODTAGER TILBUDDET

Du kan vinde 1.127 kr. på 49’ers og 924 kr. på Chiefs!

Hvornår spilles det?

Super Bowl 2020 nærmer sig hurtigt, og Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers nøjes med den eftertragtede Vince Lambardi Trophy. Spillestedet er Hard Rock Stadium i Miami Gardens i Florida med plads til 64.767 tilskuere. Datoen for kampen er søndag 2. februar, men kick-off forventes ikke før 00:30 dansk tid, så teknisk set spilles kampen den 3. februar for de danske seere.

Hvem er favoritter?

Chiefs er små favoritter, men vi forventer en jævn kamp, når ligaens bedste offensiv møder seriens stærkeste defensiv. For Chiefs er det den første Super Bowl i 50 år, mens 49’ers kvalificerede sig til den hæderlige kamp i 2012, hvor det dog tabte.

San Fransisco 49ers kigger efter titlen

Efter 49ers spillede 13-3 i grundspillet, blev holdet seedet først og har derfor haft hjemmebanefordel i hele slutspillet. I divisionsrunden kom Minnesota Vikings på besøg, og det blev en ret behagelig tur. I sidste ende kunne 49’erns vinde med 27-10.

I NFC-mesterskabet stod 49ers igen over for et hold fra NFC North, da Green Bay Packers kom på besøg. Fortjenstmargenerne var igen 17 point, da 49ers havde afgjort kampen allerede i første halvdel efter at have ført 27-0. 49’erns har været stabile hele sæsonen.

To holder som begge tørster efter et trofæ

Kansas City Chiefs har ikke vundet Super Bowl siden 1970, da holdet vandt mod Minnesota Vikings. Det var holdets anden og sidste Super Bowl efter at have deltaget i den første udgave nogensinde i 1967, hvor de tabte til Green Bay Packers.

San Francisco 49ers har mere erfaring i kampen med deres fem sejre i de seks Super Bowls, de kvalificerede sig til i historien. 2012 var sidste gang, men der tabte de, hvilket betyder, at vi skal tilbage til 1994 for at finde en sejr for 49ers. Nu gælder det altså Super Bowl 2020.

Sådan får du 550 kr. at spille risikofrit for uden krav om gennemspilning:

1. Opret Spillebørsen-konto HER!
2. Spil mindst 550 kr. HELT RISIKOFRIT på Kampen, som dit første bet
3. Hvis du vinder modtager du din gevinst uden krav om gennemspilning!
4. Hvis du ikke vinder får du alle pengene tilbage!