Photo by WAKIL KOHSAR / AFP

Top 5: Mærkelige sportsgrene

I disse dage ser vi at der ikke er meget traditionel sport i TV’et. Måske vi skulle begynde at se nærmere, på nogle af de mest mærkelige sportsgrene og, som findes rundt omkring i verden! Derfor har vi lavet en lille sjov liste over netop dette!

TV-guide her!

Sepak Takraw

Elsker du badminton og fodbold? Så vil du helt sikkert også elske Sepak Takraw. Denne sport, som er meget populær i Sydøst Asien, kombinerer nemlig de 2 popuære traditionelle sportsgrene.  Sporten går ud på at få en lille bold over nettet kun vedhjælp af knæ, fødder, bryst og hoved.

Se en video af sporten her:

Cycleball

Også kendt som ‘radball’, denne sport er i princippet fodbold, der spilles med cykler. Ideen er, at du ikke må bruge nogen som helst del af din krop, og du må kun røre bolden med din cykel. Den skøreste del er, at cyklerne ikke har nogen bremser!

Se en video af sporten her:

Havetraktor racing

Opfundet i England i 1968 af en gruppe bilentusiaster der ikke kunne betale for dyre racerbiler. Sporten går ud på at tune sin havetraktor så meget som muligt og race til en vinder bliver fundet!

Se en video af sporten her:

Undervands Football

Sporten er dybest set (Pun intended) amerikansk fodbold, der normalt spilles i en swimmingpool. Spillere skal bære snorkeludstyr og har til opgave at få fodboldrn til den anden side af poolen, for at lave et Touchdown.

Se en video af sporten her:

Toe Wrestling

Denne sport er ligesom armbrydning, men med bare tæer. Spillerne skal forsøge at få deres modstanders tæer ned i 3 sekunder. The World Toe Wrestling Championship har eksisteret siden 70’erne.

Se en video af sporten her:

Se endnu flere mærkelige sportsgrene her!