Viaplay – Se de mest populære Serier, Film & Sportsbegivenheder som Premier League fodbold

Viaplay, også kendt som NENT Group, er en tv- og streamingudbyder, der blandt andet er meget stor i hele Skandinavien. På deres brugervenlige platform er det muligt at købe pakker til Premier League fodbold i England og andre spændende fodboldkampe i europa, eller dedikerede pakker til nyheder, film og serier.

Besøg Viaplay

Viaplay Sport

Den måske største fordel for Viaplay lige nu er, at de fra sæson 2022/23 har rettighederne til at vise Premier League i Danmark,  i hvert fald indtil 2028.  Her vil de hver runde vise én kamp på den åbne kanal TV3+, og at de har deres egne kanaler, der viser resten af ​​kampene fra de respektive runde.

I hovedudsendelserne vil de blandt komme med spændende analyser fra forskellige eksperter, så kunderne kan få den bedst mulige dækning, når de ser Premier League.Det tilbyder også et meget rigt udvalg af sport på både TV og stream. Nedenfor vil vi se nærmere på, hvad de har at byde på på deres idrætsprogram.

Fodbold

Udover topvalget Premier League har de også en rigtig god dækning af anden engelsk fodbold. Dette inkluderer blandt andet udvalgte kampe fra Mesterskabet hver runde på sine forskellige sportskanaler, samt Community Shield.

Deres fodboldtilbud omfatter også en anden af ​​Europas top 5 ligaer, nemlig den tyske Bundesliga. Hver runde vil flere af kampene være tilgængelige lineært på deres forskellige V Sport-kanaler, mens alle kampe også kan streames på Viaplay.

Nyd de store øjeblikke fra PREMIER LEAGUE!

Se PREMIER LEAGUE fodbold med viaplay
Se PREMIER LEAGUE fodbold med viaplay

Som om det ikke var nok, er det også muligt at følge Europas to næststørste klubturneringer på deres platforme. Både Europa League og Conference League er med i tilbuddet, hvor man kan se de involverede Danske hold og andre storhold fra andre ligaer kæmpe om hæder og ære på kontinentet.

Fans af anden europæisk fodbold kan også se frem til at få serveret udvalgte kampe fra hollandske Eredivise plus dansk og skotsk fodbold, samt kampe fra Women’s Premier League og Serie A femminile.

Se Premier League og anden fodbold på Viaplay

Vinter sport

NENT Group har også rettighederne til udvalgte vintersportsgrene. Her kan du se løb fra Alpine World Cup for kvinder og mænd, samt World Cup i langrend, skihop og kombineret. De viser også konkurrencer i snowboarding, freestyle og freeskiing.

Motorsport

Hurtighed og spænding er der heller ikke mangel på i Viaplays sportssortiment. Hver løbsweekend er det blandt andet muligt at indhente alt, hvad der sker i Formel 1, lige fra træningsrunder til kvalifikation til løbet.

Det samme gælder også Formel 2 og Formel 3, som har et stadigt stigende publikum. Følg udviklingen af ​​Dennis Hauger, som håber at tage skridtet op til racer-eliten i Formel 1.

Andre steder fra motorsportens verden finder du blandt andet MotoGP og DTM samt løb fra NASCAR i USA.

Amerikansk sport

De, der foretrækker hvad der sker sportsmæssigt på den anden side af dammen, kan også få deres lyst stillet hos Viaplay. I løbet af sæsonen er der en række kampe at følge fra baseball og MLB, som selvfølgelig også inkluderer slutspillet og World Series.

Det samme er også tilfældet for verdens bedste ishockeyliga, National Hockey League. Næsten hver aften og nat vil der være et match at finde på deres kanaler, hvad enten det er lineært eller streamet. Når det hele er afgjort i Stanley Cup, viser Viaplay hvert sekund af spændingen!

Andre sportsgrene

Udover ovenstående sportsgrene kan du også se UFC, dart, beachvolley og golf på Viaplays platforme. Oven i dette får du også serveret en del håndbold, herunder EM i håndbold, Champions League for kvinder og mænd samt den tyske Bundesliga.

Sportselskere skal med andre ord ikke have noget problem med at finde noget passende i NENT-koncernens tilbud. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke pakker de tilbyder

Pakker fra Viaplay

Viaplay Total

Ønsker du at få adgang til alle sportsgrene hos Viaplay, gælder Totalpakken. Her får du alle sportsgrene i én og samme aftale, foruden alt fra serier, film, nyheder og børneprogrammer. Denne pakke koster 449kr/mdr.

Oveni dette får du også adgang til et rigt bibliotek af indhold på Viaplay, herunder flere interessante sportsdokumenter. Du kan også se kampene fra Premier League efterfølgende, op til 48 timer.

Viaplay Film & Serier

Hvis du ikke vil se Premier League, kan du også gå efter Film & serie pakken, hvor du har selvfølgelig har et enormt udbud af film og underholdning. Derudover kan du tilvælge ekstra kanaler for blot 100kr pr mdr. får adgang til en række kanaler såsom DR1, DR2, DR Ramasjang, Paramount Networks, TV3, TV3 Puls, TV2, V-series, V-film ACTION, V-film FAMILY, V-film HITS og V-film Premiere. Denne pakke kan i øvrigt prøve GRATIS i en uge, og derefter koster den kun 129kr/mdr.

Hos Viaplay finder du stærke danske film

Viaplay film

Find din pakke hos Viaplay

Viaplay abonnement

Når du har fundet den ønskede pakke, er der kun tilbage at tegne et abonnement. Viaplay tilbyder løbende aftaler, hvilket betyder, at du betaler månedligt for din pakke og til enhver tid kan vælge at annullere den. Du er med andre ord ikke bundet til en kanalpakke til f.eks. et helt år, hvilket giver kunderne større fleksibilitet.

Viaplay kundeservice

Skulle der opstå problemer, står Viaplay klar til at hjælpe. På deres egen hjemmeside har de deres eget hjælpecenter, med diverse ofte stillede spørgsmål, hvor du hurtigt kan finde svar på det, du undrer dig over.

Har hjælpecentret ikke svaret, er det også muligt at kontakte dem direkte, både på live chat, e-mail og via Facebook Messenger. Uanset hvad det måtte være, vil Viaplay være behjælpelig, 24/7 alle ugens dage.

Uanset hvile pakke du vælger, så får du et stort udvalg og du kommer med garanti ikke til at kede dig hjemme på sofaen. Så er du til store danske og internationale Tv-serier, Blockbusters, tegnefilm, sportsbegivenheder og de store kampe fra Premier League, så er Viaplay bestemt noget for dig. Og du kan se det, når du vil, og hvor du vil i hele EU.

De bedste sportsrettigheder. Live!