Hvor kan man se Tyson Fury -Usyk Fayez Nureldine / AFP

Hvor kan man se Tyson Fury – Usyk? 

Så er det tid til årets største boksebrag når Tyson Fury og Oleksandr Usyk mødes i bokseringen til dette brag af en sværvægtkamp. Der er millioner af dollars, bælter, prestige og bokesehistorie på spil når de to ubesejrede boksere mødes i ringen. I denne artikel kigger vi på hvor man kan se Tyson Fury – Oleksandr Usyk i TV.


Fuldt Bokse TV-program → Se boksning i TV

Interesseret i Odds & Betting?→ Alt om betting i Danmark

Tyson Fury – Oleksandr Usyk Kampinfo

Kamp:Tyson Fury – Oleksandr Usyk? 
Start: 18/05/2024. Kamptidspunket er uvist, men ca 23.00
Arena:Kingdom Arena 
Tv Kanal:Dazn

Fury – Usyk Optakt

Lørdag aften, sikkert henimod midnat, får vi kampen alle boksefans har ventet på. Tyson Fury og Oleksandr Usyk er endelig klar til verdens ubestridte sværvægtsmesterskab på lørdag i Riyadh. Denne kamp af ubesejrede sværvægtere har været undervejs i næsten to år og er blevet forsinket på grund af forskellige logistiske og kontraktmæssige problemer. Men nu er den længe ventede sværvægtsforeningskamp en realitet, da Fury vil sætte sit WBC-bælte på spil, mens Usyk bringer WBA-, IBF- og WBO-titlerne til bordet. Men hvem vinder?

Furys tre kampe med Deontay Wilder hjalp med at genskabe interessen for sværvægtsdivisionen. Nu er Fury vs. Usyk-kampen uden tvivl det mest ventede bokseopgør i dette årti. Begge kæmpere er kendt for deres exceptionelle tekniske evner til at supplere deres power punching, en kombination, der engang var sjælden i sværvægtsdivisionen. Men begge har gjort karriere ud af systematisk at nedbryde deres modstandere med overlegne boks kompetencer, og afslutte kampen, når muligheden byder sig.

Fury opnåede udbredt berømmelse med sine kampe mod Wilder, der betragtes som en af de bedste og mest hårdtslående i sværvægtklassen. Han formåede at redde en delt uafgjort i deres første møde på trods af at han blev slået ned to gange, før han fandt afslutninger i det andet og tredje møde.

Den 35-årige englænder har ikke stået over for nogen “stor” udfordrer siden, selvom han næsten saboterede opgøret mod Usyk ved at dukke op ude af form og tilsyneladende uforberedt til kampen mod den tidligere UFC-mester Francis Ngannou i oktober. Han overlevede et tidlig knockdown og blev tildelt en delt beslutning om sejren, som mange iagttagere mente, skulle have gået den tidligere UFC kæmpe.

Usyk er to gange olympisk guldvinder, som også er den tidligere forenede mester i cruiservægt. Men den 37-årige russiske bokser begyndte først at modtage en større anerkendelse, da han sluttede sig til sværvægtsrækken. Han er bedst kendt for et par tætte, men klare sejre over den tidligere mester Anthony Joshua, som han afsatte som potential modstander for Tyson Fury, noget som mange fans havde drømt om. Usyk er en “southpaw” med en høj kondition, kendt for sine præcise slag og evne til at sætte ødelæggende kombinationer sammen

Fury – Usyk stats 

Herunder kan du se lidt nærmere på interessante boksestats for de to sværvægsboksere.

USYK vs FURY

USYK vs FURY

USYK FURY
Alder 37 35
Record 21-0 (14 KOs) 34-0-1 (24 KOs)
Stil soutpaw orthodox
Højde 6 fod 3 6 fod 9
Rækkevidde 78 tommer 85 tommer
Højeste vægt 221½ pund (vs. Joshua II, 2022) 272 pund (vs. Ngannou, 2023)
Holdte titler Ring, IBF, WBA, WBO, WBC cruiserweight; Ring, IBF, WBA, WBO heavyweight Ring, IBF, WBA, WBO, WBC heavyweight
Nuværende titel(er) Ring, IBF, WBA, WBO heavyweight WBC heavyweight
Bemærk: Informationerne er korrekte pr. datoen for denne tekst.


Se Fury vs Usyk Live med Dazn

Den store kamp kan ses hos Dazn, så her er hvad du skal gøre:

  • Besøg hjemmesiden Dazn.dk
  • Opret din bruger
  • Gå til begivenheden “Ring of Fire”: Fury vs Usyk
  • Betal beløbet og se boksekampen live

Vinder Usyk eller Tyson Fury?

Det er det helt store spørgsmål. Spørger man begge boksere, så er det hele op til Gud, da de begge er meget troende. Selvsagt, så mener begge boksere at de kan og vil vinde, og dette er også meget korrekt. Det er en tæt tæt kamp og alt kan ske. Usyk skal passe på at Fury ikke læner sig for meget oven på ham, da 127 kg bliver trættende over 12 runder. Derudover kan Fury sender nogle tunge slag afsted. Fury ved at Usyk er bevægelig, noget vi så i kampen mod Anthony Joshua, og spørgsmålet er om han kan ramme den hurtige ukrainer. Hvis du gerne vil læse mere og så kan her finde spilforslag til Tyson Fury - Usyk

FAQ

Hvornår starter Futy - Usyk?

Den store bokse kamp starter kl 18:00 dansk tid den 18 maj med kampe og henimod sen aften kommer hovedkampen på TV.

Hvor kan jeg se Usyk-Fury?

På kanalen Dazn kan du købe adgang til den store boksekamp