TV programmet for cykelløbet i Belgien – Flandern Rundt 2024

Er du interesseret i, hvor du kan se Flandern Rundt 2024 tv, så kan du få et overblik over det her. Flandern Rundt 2024 køres søndag den 31. marts, og du kan se løbet direkte på både TV 2 Sport, TV 2 Play eller på Eurosport / discovery +. Det er Eurosport 1 og TV 2 Sport, der viser løbet direkte på tv.

Cykelløb i TV og apps

Du kan se mange professionelle cykelløb gennem sæsonen på TV2 / TV2 Play, Eurosport og discovery+. Fx kan du også se Paris-Roubaix, Tour de France og meget andet. TV 2 Play og og discovery+ fås begge som apps, så du kan downloade dem, men du kan kun bruge dem, hvis du har et abonnement.

Sådan streamer du Flandern Rundt

Herunder kan du trin for trin se, hvordan du kan streame Flandern Rundt 2024. Det er meget nemt og enkelt.

  1. Gå til enten TV 2 Play eller discovery+

  2. Opret dig som kunde og tegn et abonnement hos en af tjenesterne

  3. Stream Flandern Rundt live

TV-program for det kommende cykelløb Flandern Rundt

Se cykling Flandern Rundt 2024 på TV 2 Sport og Eurosport 1 fra søndag den 31. marts. Du kan se med allerede fra klokken 08.55 og 08.45 søndag.

Danskernes løb i TV

Der er mange danskere, der er glade for cykling, og det gælder også Flandern Rundt, der er en af cykelsportens fem monumenter. På danske tv-kanaler kan du som cykelfan se alle de største løb, og det gælder fx forårsklassikerne 2024, der foruden Flandern Rundt også tæller løb som Paris-Roubaix og Liege-Bastogne-Liege.

Hvis du er dedikeret cykelfan, ved du også, at nogle af de danske ryttere hører til blandt de bedste i verden. Fx Jonas Vingegaard, Mads Pedersen osv. Du kan se danskerne, når de kører cykelløb på kanaler som TV 2 og Europsport, men også på streaming-platforme som TV 2 Play og discovery+.

Danskernes løb uden tv

Det er ikke alle de danske rytteres løb, der bliver vist i tv, men du kan altid holde dig orienteret, så du ved, om et cykelløb har tv-dækning eller ikke. Du kan fx holde øje med cykling i dag i tv 2024.

Danske ryttere

Der er 8 danskere med i årets Flandern Rundt, og det er Mads Pedersen, Kasper Asgreen, Casper Pedersen, Mikkel Frølich Honoré, Michael Valgren, William Blume Levy, Mikkel Bjerg og Søren Kragh Andersen.

Mads Pedersen og Kasper Asgreen kan begge levere topresultater ved Flandern Rundt. Asgreen har allerede prøvet at sejre i løbet, og det gjorde han i 2021. Mads Pedersen er en favoritrytter hos bookmakerne sammen med Mathieu van der Poel og Wout van Aert.

Hvor kan jeg se cykling i TV i dag?

Hold øje med forskellige tv-guides for at holde dig opdateret på, om der vises direkte cykling i dag. På den måde er du sikker på, at du ikke misser et stort løb i cykling, som du gerne vil se. Tjek cykelkalenderen.dk for at holde dig opdateret om cykling.

Hvem viser cykling i TV?

I Danmark kan du fx se cykling på TV 2, Eurosport, TV 2 Play eller discovery+. De belgiske forårsklassikere bliver vist på disse kanaler. Se TV-oversigt over alle cykelløb på Cykling på TV.