Octagon

Khabib vs. Gaethje ved UFC 254

På lørdag går det løs med Khabib vs. Gaethje ved UFC 254. Det kan meget vel ende med at blive årets kamp og Khabib Nurmagomedovs første i 2020.

UFC-præsident Dana White kunne den 28. juli 2020 offentliggøre, at kampen ville finde sted til oktober. UFC 254 starter allerede klokken 20.00, så man slipper altså for at sætte alarmen for at se med. Begivenheden finder nemlig sted på den såkaldte Fight Island i UAE.

Hvor starter Khabib vs. Gaethje?

Da Khabibs kamp mod Tony Ferguson tidligere på året blev aflyst for femte gang, endte Ferguson og Gaethje med at kæmpe i stedet. Her tog Justin Gaethje en imponerende sejr, som sikrede ham denne kamp mod Khabib.

Mange eksperter mener, at dette meget vel kan blive Khabibs sværeste kamp i karrieren. UFC 254 starter lørdag aften og kamen mellem Khabib og Gaethje ventes at starte omrking midnat.

Khabib 28-0-0

Den russiske bryder har endnu ikke tabt én eneste kamp gennem sin MMA-karriere. Det er særligt Khabibs evner som bryder, som gør ham til en frygtet modstander. Hvis han først får fat på Justin Gaethje og får ham ned på gulvet, kan det blive en hård aften for amerikaneren.

Justin Gaethje 22-2-0

The Highlight har tabt bare to kampe gennem karrieren. Han er kendt for sin enorme slagstyrke, så det bliver særligt interessant at se, hvordan slagene lander mod Khabib. Han mission mod Khabib bliver at holde kampen i midten af buret og undgå en brydekamp.

Andre kampe ved UFC 254

Magomed Ankalaevvs.Ion CutelabaLetsværvægt
Lauren Murphyvs.Liliya ShakirovaFluevægt
Jacob Malkounvs.Phil HawesMellemvægt
Alexander Volkovvs.Walt HarrisSværvægt
Robert Whittakervs.Jared CannonierMellemvægt

Hvor kan jeg se UFC 254?

I Danmark vises kampen på Viaplay. Hvis du vil se Khabib vs. Gaethje på tv, skal du altså have et Viaplay-abonnement, når det går løs lørdag den 24. oktober klokken 20.00.