Mixed martial arts star Conor McGregor of Ireland attends a media briefing in central Moscow on October 24, 2019 to announce his next MMA combat schedule on January 18, 2020 in Las-Vegas. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Optakt: Conor McGregor vs. Donald Cowboy Cerrone

Conor McGregor har sin længe ventede tilbagevenden, når han møder ‘Cowboy’ Cerrone i Welterweight-klassen i Las Vegas den 19. januar. Selvom der ikke er nogen titler på spil, er dette en begivenhed, der er meget anset i MMA-kalenderen. Kampen kan du få adgang til som PPV fra Viaplay.

Bemærk: PPV ikke inkluderet i Viaplay Total.

Få fuld MMA TV-guide her!

McGregor vender tilbage

McGregor har imponerende 21 sejre og fire nederlag som sin MMA-rekord, men har været ude af buret siden hans knusende nederlag mod Khabib Nurmagomedov tilbage i oktober 2018. Hans tilbagevenden mod Cerrone er en gigantisk kamp for alle UFC-fans, et sammenstød mellem to af sportsgrenens mest hårde og frygtløse personligheder.

Hvad der motiverer ham til at tage denne kamp er et ubesvaret spørgsmål. Han har penge nok til at leve mindst tre liv, og når det kommer til succes er der ikke meget mere at vinde. Hvis han er så motiveret, som træneren siger, har alle fans en rigtig god kamp at se frem til. Hvis ikke bliver det hurtigt en temmelig lang og hård aften for McGregor.

Donald ‘Cowboy’ Cerrone

Selvom han ikke har nogen UFC-titler, har ‘Cowboy’ Cerrone mere end nok ammunition og kræfter til at ødelægge McGregors tilbagevenden fuldstændigt. Han har kæmpet for et velfortjent ry for at tage en modstander fra næsten enhver position.

I hans 13-årige karriere har Cerrone adskillige rekorder. Han tegner sig for de fleste sejre i UFC-historien (23), de fleste afslutter i UFC-historien (16), de fleste bonuser efter kampen i UFC-historien (18), samt de fleste knockouts i UFC-historien (20). ).

En ting, han altid har båret pragt af, er det engagement han viser hver gang han går ind i ottekanten. En cowboyhat på hovedet, og så han er klar til at kæmpe. Historien viser ham måske ikke som en mester, men hans holdninger og spændende stil viser os, hvem han virkelig er.

Hvordan ender det?

Cerrone ser ud til at have flere muligheder for at vinde. Han er smart når han kæmper og kan forårsage alvorlige problemer for McGregor, hvis han får nogle hurtige spark og slag. Modstanderen er ekstremt dygtig til at forsvare, og det gør det meget vanskeligere at forudsige resultatet af kampen.

På trods af at han har været ude i næsten 15 måneder, mener vi, at McGregor er det sikreste kort. Alt ser ud til at pege på ireren, især i betragtning af at Cerrone er blevet slået af svagere modstandere i nyere tid. Selvom vi har ubesvarede spørgsmål om motivation, synes Mr. Notorious bestemt at være en af ​​de bedste (hvis ikke den allerbedste) krigere på planeten og vil gøre altfor at gå sejrsrig ud af ottekanten.