Dagens spil

Brentford v Brighton : Optakt & Oddsforslag

● Spilletid: Fredag ​​den 14. oktober

● Sted: Gtech Community Stadium (Brentford)

● Sidste resultat mellem de to: Brighton 2-0 Brentford, Premier League, december 2021

● Udsendelse: VIAPLAY

Premier League-weekenden starter ud med et møde mellem Brentford mod Brighton fredag ​​aften, som beggesidder midt i tabellen efter en stærk start på kampagnen.

Brighton vandt begge møder mellem holdene i sidste periode, 2-0 hjemme og 1-0 ude, så Bierne vil helt sikkert være ude efter revanche. Dog kommer begge hold fra nederlag i deres sidste kamp, så det bliver spændnende at se hvordan kampen gribes an fra begge sider. 

På trods af, at bierne har hjemmefordel, peger oddsene fra Brentford mod Brighton på en udesejr til Seagulls, men hvor er den bedste værdi at finde i fredag ​​aftens kamp? Lad os se.

Brentford vil tilbage på sporet

Siden Brentford slog Leeds 5-2 på hjemmebane, har Brentford kun taget et point fra tre kampe, og formdykket har set, at bierne kun har scoret et enkelt mål i de efterfølgende tre kampe. De seneste resultater har set Thomas Franks hårdtarbejdende hold glide ned til 11. pladsen i tabellen, men de har stadig en solid pude over nedrykningsstregen, så der er ingen frygt for faldet på nuværende tidspunkt, selvom de gerne vil hente en sejr meget snart.

Brentford-hjemmekampe plejer at være meget underholdende for både deres fans og generelle fodbold fans. Faktisk har fem af deres seneste seks hjemmeligakampe fået over 2,5 mål scoret, hvilket lover godt for sjov fredag ​​aften. Da Brighton har fundet nettet i seks Premier League-kampe på udebane,  virker det sikkert at sige, at der vil være masser af mål i denne på trods af Brentford`s form.

Over 2,5 mål betales med odds 2.00 hos Bet365, hvilket er god værdi, imens over 2,5 mål plus begge hold score belønnes med odds 2.25. Husk dog, at BHS (Begge Hold Score) kun er landet i et af de seneste seks møder mellem disse sider, inklusive en før-sæson-venskabskamp i juli.

Måger søger stadig den første sejr under De Zerbi

Den nye Brighton-boss Roberto de Zerbi leder efter sin første sejr, siden han overtog efter Graham Potter som træner, efter at have fulgt op på en spændende 3-3 uafgjort mod Liverpool med et 1-0 hjemmenederlag til Tottenham i weekenden. Brighton er stadig i den øverste halvdel, og de kunne faktisk kigge opad modeuropæisk kvalifikation.

Den store opdatering fra klubben i denne uge var den triste nyhed, at Enock Mwepu er blevet tvunget til at trække sig i en alder af blot 24 år, efter at en medicinsk tilstand blev afsløret under test i landskampspausen.

Brighton vil gerne vinde denne kamp for Mwepu, og deres udebaneform har været god i denne sæson, idet de har taget syv point fra de 12 tilgængelige og har kun lidt to nederlag.

Oddsforslag

Fra bet365 kan man få odds 2.30 på en Brighton-sejr hvilket ligner solid værdi i betragtning af deres nuværende form. Et andet fint spil finder man under ”Byg Væddemål” funktionen, hvor Brighton Vinder eller står uafgjort, samt vi får over 2 mål i kampen, som nedenfor.

Uanset hvad, så bliver det en spændende kamp, som kan ses på Viaplay, som har rettighederne til Premier League kampene i Danmark.

Se Kampen her: