Brøndby - FC Midtjylland I tv Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / AFP

Brøndby – FC Midtjylland: Hvem Vinder Forårspremieren!

Superligaen er tilbage og første runde byder på storkamp på Brøndby stadion. Det er nemlig nummer to mod nummer et i superligaen. Vi kigger hurtigt på den spændende superliga kamp med stats, opsat og hvor du kan se Brøndby – FC Midtjylland i TV.

Se Superliga i TV

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

BIF – FCM Info

Kamp:Brøndby – FC Midtjylland
Start: 18/02/2024 kl. 18:00
Arena:Brøndby Stadion
Tv Kanal:TV3 +

Brøndby – FC Midtjylland – Hvem Vinder?

Sølle to point adskiller dem ad i tabellen, hvilket giver Brøndby chancen for at snuppe førstepladsen fra ulvene. Begge hold har kun superligaen at fokuserer på, da ingen spiller europæisk eller pokal fodbold, så det giver god mening at give den fuld skrald i kampen om det danske mesterskab.

FC Midtjylland indledte sæsonen lidt slingrende men vandt efterårets sidste seks kampe på flot vis. Til denne kamp har FCM et par spillere ude med skader, nemlig Marrony, Franculino og Gabriel.

Brøndby – FC Midtjylland er altid garant for spæding og hård fight og i de seneste opgør har det været meget intenst. Over de seneste tre kampe er det blevet til 2x 1-0 sejre til BIF og en enkelt 2-0 sejr til FC Midtjylland.

Det er altså to meget stærke hold, som ligger godt til hinanden som træder ind på banen søndag. Begge hold vil være meget opsatte på ikke at tabe og dermed komme bagud i mesterskabskampen, så en forsigtig start må forventes. 

Det er derfor ikke utænkeligt at forårspremieren byder på en vis respekt og nervøsitet, hvor begge hold gerne vil sælge kampen for et point hver.

Brøndby – FC Midtjylland Facts

  • I de seneste 42 møder med Brøndby IF på hjemmebane, har Brøndby IF vundet 21 gange, der har været 9 uafgjorte, mens FC Midtjylland har vundet 12 gange. Målforskellen er 79-53 til fordel for Brøndby IF.
  • Det mest almindelige resultat af kampe mellem Brøndby – FC Midtjylland er 1-1. 15 kampe er endt med dette resultat.
  • Under de seneste 85 møder har Brøndby IF vundet 36 gange, der har været 23 uafgjorte, mens FC Midtjylland har vundet 26 gange. Målforskellen er 137-115 til fordel for Brøndby IF.
  • FC Midtjylland har kun vundet 1 af deres seneste 5 Superliga-kampe mod Brøndby IF.
  • Det mest almindelige resultat af kampe mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, når Brøndby IF spiller hjemme, er 2-1. 6 kampe er endt med dette resultat.

Holdnyheder: Brøndby IF

Brøndby IF-manageren Jesper Sørensen har ingen fitnessbekymringer overhovedet før Brøndby – FC Midtjylland kampen, da han har en helt skadesfri trup at vælge fra.

Drengene fra Vestegnen stiller meget vel op i 3-4-2-1-system i kampen og starte første halvleg med Patrick Pentz, Sean Klaiber, Frederik Alves, Jacob Rasmussen, S. S. Sebulonsen, Noah Nartey, Daniel Wass, Marko Divkovic, Nicolai Vallys, Yuito Suzuki og Ohi Omoijuanfo.

Holdnyheder: FC Midtjylland

FC Midtjylland-manageren Thomas Thomasberg har ikke en fuld trup at vælge fra. Aral Şimşir (ukendt skade), Joel Andersson (fodkirurgi), Adam Gabriel (knæproblemer) og Marrony (korsbåndsskade) er udeladt her. Charles vil ikke kunne spille i denne kamp på grund af karantæne.

Ulvene spille muligvis i en 4-4-2-opstilling og give start til Jonas Lössl, Henrik Dalsgaard, Sverrir Ingi Ingason, Mads Bech Sörensen, Paulinho, Darío Osorio, Andre Romer, Kristoffer Olsson, Oliver Sörensen, Gue-sung Cho og Aral Şimşir.

Hvor kan jeg se Brøndby i TV?

TV3, Viaplay og visse kampe hos Discovery viser gerne Brøndby kampe i TV. Hold øje med TVsporten da vi viser hvilken kanal.

Hvornår spiller Brøndby-FCM?

Kampen starter kl 18.00 søndag den 18 feb, 2024.

Hvis jeg gerne vil se Superliga i dag, hvor kan jeg finde kampene?

Hos TVsporten viser vi kanaloversigten for superliga kampene, så du kan se superliga i tv.