dagens spil WOLFGANG RATTAY / POOL / AFP

AUSTRALIEN v DANMARK

En uhyggelig spændende kamp venter for begge hold idag kl 16.00, hvor en sejr vil sikrer en bilet videre til 1/8 finalerne.

Australien indledte sit VM med et 4-1-nederlag til Frankrig, hvor de scorede på deres eneste skud på mål, mens Frankrig havde 7 skud på mål. De fulgte dog op med en 1-0 sejr over Tunesien, som var mere fight end sprudlende spil.

Danmarkderimod spillede 0-0 i det indledende opgør mod Tunesien, hvor de havde 4 skud på mål, for så at tabe 2-1 til Frankrig. Denmark var bestemt ikke chanceløse mod Frankrig, hvorimod Australien, trods tidlig føring, nærmest blev statister på banen.

Dog har Australien fat i den lange ende, da et uafgjort resultat kan vise sig at være nok. Danmark har brug for en sejr og vi regner med at det kommer til udtryk på banen med et stort pres på det australske hold, der ikke er så stærke.

De to hold spillede 1-1 uafgjort i Rusland for fire år siden, hvor Eriksen scorede tidligt, men Australien udlignede på straffespark men det er svært at bruge den info i sådan en vigtigt kamp som idag.

DAGENS SPIL

Vi forventer en målfattig kamp her, og logikken samt fodboldhjertet siger Danmark men i sportsbetting må man aldrig bette med følelser. Med tanke på Danmarks spil indtil videre i VM, så er der en chance for at Danmark smider det hele. Det bliver en intens kamp, så kortene kommer på bordet i en målfattig kamp.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –