spilforslag Lindsey PARNABY / AFP

Dagens Spilforslag Blackburn v Middlesbrough

English Championship – Blackburn v Middlesbrough den 29.Dec

Se kampen her: Viaplay

Middlesbrough rejser til Blackburn i jagten på en “back-to-back” sejr på Ewood Park i aften efter Boro har vundet 4 af deres sidste 5 udekampe.

Blackburn – Blackburn tabte til Sunderland på Boxing Day på trods af at de kom foran i kampen, men de formåede ikke at forsvare deres føring, hvilket har været et stort problem for Blackburns forsvar generalt. Blackburn er oppe på tre hjemmebanenederlag i træk, hvis de taber til Boro, da Rovers allerede har tabt 1-4 med samme målscore to gange til Preston og Nottingham Forest. Vi forventer heller ikke at Blackburn holder nullet i denne kamp.

Middlesbrough – Boro er i brand på det seneste. Senest scorede Chuba Akpom et hattrick mod Wigan i deres 4-1 hjemmesej, hvilket gjorde ham til topscorer i Championship med 12 mål. Han har faktisk scoret 5 mål i 5 kampe, hvilket også kunne være et fint spilforslag.

Boro har også vundet 4 af deres sidste 5 udekampe og scoret 14 mål, så de er i noget bedre fatning end Blackburn. En sejr på udebane her på Ewood Park er bestemt ikke umuligt.

Dagens Spilforslag

Overaskende nok, så har de sidste 15 opgør mellem Rovers og Boro, kun budt på et nederlag til Blackburn helt tilbage i 2019 (0-1 på Ewood Park. Blackburn har klart overtaget, men oddsene afspejler ikke historien.

Blackburn skal have vendt spillet, og skuden, og vi forventer at de er indstillet på at få noget ud af denne kamp. Selv når de taber, så er de i stand til at score og med gæsternes mål-form i mente, så tror vi på dette spilforslag til odds 2.10.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig