spilforslag (Photo by Nigel Roddis / AFP)

Dagens Spilforslag Brentford v Liverpool

Hvornår: Mandag 2.Januar

Se Kampen: Viaplay

Brentford møder Liverpool i morgen i en spændende kamp og vi har forsøgt at finde et godt spilforslag. Brentford fortsætter med at imponere ved at spille god fodbold, mens Liverpool har haft det svært, i hvert fald i forhold til deres seneste sæsoner.

Grunde til at dette spil giver mening:

1: Brentford er et stærkt hold, og de er ofte meget stærkere på hjemmebane. Selv mod “top seks” formår Brentford ofte at skabe chancer og skudmuligheder. Liverpool er også dårligere, når de spiller på udebane – faktisk er Liverpool kun det 12. bedste udehold i ligaen.

2: Der har været mere end 8,5 skud i alle Liverpools udekampe i denne sæson. Og det inkluderer kampe mod Nottingham Forest og Everton, som kæmper langt mere for at skabe chancer end Brentford. Skud mod i Liverpools 7 udekampe i denne sæson: 12, 14, 10, 11, 14, 13 og 9.

3: Liverpool har stadig en række nøglespillere skadet, og Robertson og Harvey Elliot er også tvivlsomme. Mbeumo og Dasilva er begge kreative spillere, som bør kunne finde plads til skudmuligheder.

Dagens Spilforslag

Vi kan ikke tillade os at undervurdere Brentfords styrker, især ikke på hjemmebane. De insisterer på at spille deres form for fodbold, og de ændrer ikke deres filosofi, bare fordi Liverpool er på besøg. Omvendt så kender alle Liverpool, som bestemt heller ikke er et dårligt hold, og som også sagtens kan score mål. Vi prøver et odds til 1.90 hos markedets bedste bookmaker bet365.

Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig