Deltag i kampen om op til €500 i vores daglige Free2Play EM-spil


Fodboldfans i hele Europa ser frem til årets højdepunkt – EM 2020! For at øge spændingen har vi forberedt noget helt særligt til dig: vores Free2Play EM-spil med en dag samlet præmiepulje på over €500!

Der er ingen udgifter forbundet med at deltage – det er med andre ord ganske gratis. I denne artikel kan du læse alt om vores gratis spil.

Sådan fungerer Free2Play EM-spillet

Det nøjagtige resultat, slutrundens bedste spiller eller gult kort til Simon Xhaka mod Wales? Du kan hver dag under EM svare på en række spørgsmål ganske gratis og vinde præmier for over €500.

I det daglige spil er der hver dag er en samlet præmiepulje på €500 på højkant. Budene skal indsendes inden en deadline, og man kan løbende følge resultaterne via vores tabel.

Den daglige kamp om €500

Hver kampdag mellem 12. juni og 11. juli 2021 under EM konkurreres der om en præmiepulje på €500. Denne spillerunde består af syv daglige spørgsmål. Her skal alle syv besvares korrekt for at få fingrene i præmiepuljen på op til €500.

Hvordan deltager jeg i Free2Play?

For at komme i gang med dine forudsigelser, skal du blot oprette en konto via linket, som du finder her på siden.. Du kan læse betingelserne for deltage her.


SPIL MED I EM-SPILLET


FAQ

Hvad koster det at deltage?
Spillet er ganske gratis. Der er ingen udgifter forbundet med at deltage, og man skal ikke foretage nogen form for indbetaling.
Hvad skal jeg gøre for at deltage?
Det er ganske simpelt. Du skal blot følge et af de links, som du finder i denne artikel, som fører til spillet. Her skal du så oprette din bruger for at kunne deltage i vores Free2Paly.
Hvor mange konkurrencer er der?
Der er to konkurrencer. En løb fra 4. juni frem til EM’s start den 11. juni klokken 21. Den anden kører hver kampdag under EM.
Hvad kan jeg vinde?
Præmiepuljen i den daglige konkurrence er på 500 euro. Disse deles mellem brugerne, som har svaret rigtigt på samtlige spørgsmål i den pågældende konkurrence på tværs af TVsportguides markeder.
Hvor finder jeg regler og vilkår?
Du finder konkurrencens regler og vilkår ved at følge dette link.
Andre spørgsmål? Kontakt os
Du kan kontakte os via e-mail på [email protected] eller en kontakt formular, som du finder her.