FC Nordsjælland v Ludogorets: 05/10/2023 Conference League

FC Nordsjælland ligger pt nummer tre i Gruppe H i Conference League. En kamp er spillet og en kamp er tabt til Fenerbahce, men nu er de på hjemmebane. De tager i mod de bulgarske mestre, Ludogorets på Right To Dream Park, hvor danskerne er fine favoritter. Holdet virker som om de er gået lidt i stå i den hjemmelige superliga, men det kan laves om torsdag aften.

Vi kigger nærmere på de to hold, som dyster om vigtige point til denne UEFA conference league kamp.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Find Conference League kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

FC Nordsjælland – Ludogorets Kampinfo

Kamp:FC Nordsjælland – Ludogorets
Start: 05/10/2023 kl. 21:00
Arena: Right to Dream
Tv Kanal:TV2 Sport X

FC Nordsjælland – Ludogorets Optakt

FC Nordsjælland startede med bulder og brag, men er sidenhen gået en smule ned i gear. I de sidste to kampe mod forholdsvise “nemme” modstandere som Hvidovre og Vejle, er det blevet til 0-0. Højst usædvanlig for et hold som FC Nordsjælland, hvis force ellers ligger i det offensive.

Og FC Nordsjælland bør have en vis respekt for de Bulgarske mestre, som vandt 4-0 i deres første gruppekamp mod Spartak Trnava. Og hvis dette ikke er nok, så vandt de også på udebane mod Ajax 0-1. Godt havde Ajax et 1-4 forspring fra den Europa League Kvalifikation kamp, men det vidner alligevel om en vis form for klasse når man vinder over et hold som Ajax.

Så selvom FC Nordsjælland er favoritter, så skal man ikke bliver overasket, hvis det hele starter nervøst og tøvende i Farum. Det er ikke en vind eller forsvind kamp for FC Nordsjælland, men hvis de vil videre fra gruppen, så skal den slags hjemmebane kampe vindes.

FC Nordsjælland-manageren Johannes Hoff Thorup vil være taknemmelig for ikke at have nogen form for skader eller udvisninger overhovedet til dette opgør takket være en fuldstændig skadesfri gruppe at vælge imellem.

Ludogorets Razgrad – et hold mange nok huske, da de spillede 2-2 mod Liverpool tilbage i 2014. Hovedstyrken i den bulgarske klub er de brasilianske spillere, otte landsholdsspillere og deres dominans i den bulgarske liga, hvor de er blevet mestrer siden 2011.

Ludogorets startede deres Europa Conference League-kampagne med en sejr og besejrede Spartak Trnava med hele 4-0. Efter en tæt første halvleg kom Ludogorets i gang i anden halvleg, hvor man scorede tre hurtige efter 60 min spil og det sidste i overtiden. Herefter fulgte Ludogorets op med to sejre og en uafgjort i den hjemlige liga.

Så der venter på forhånd ingen stille dag på kontoret i det nordsjællandske da Ludogorets ikke er en nem modstander

Hvor kan jeg se FC Nordsjælland – Ludogorets?

Hos TV2 Play kan du via kanalen Sport X se kampen live.

Hvad tid starter FC Nordsjælland – Ludogorets?

Kampen spilles torsdag 5 Oktober 2023 klokken 21.00