Liverpool møder svækkede Chelsea – Få odds 9.00 på LFC-sejr

Uefa Super Cup byder på en kamp mellem to engelske hold, når Champions League-vinderne tager imod vinderen af Europa League i Istanbul. Liverpool går ind til onsdagens kamp som favoritter mod Chelsea, der blev slået sidste weekend med hele 4-0 af Man Utd i Frank Lampards første liga-kamp som manager. Læs videre i artiklen og se hvorledes du kan vinde 450 kr. på Liverpool-sejr, samt få optil 1.000 kr. i bonus.

Stærk start for Liverpool

Jürgen Klopp fik fredag ​​den start, han ønskede i Premier League-sæsonen, da Liverpool slog Norwich City 4-1 på Anfield. Alle fire mål for hjemmeholdet kom i første halvdel, da Liverpool forsynede kanariefuglene med en svær start på ligaen.

Alt imens Liverpools forsvar gjorde det muligt for besøgende Teemu Pukki at banke et mål ind i anden halvdel, så deres angreb godt ud som altid på trods af at den indflydelsesrige Sadio Mane startede på bænken. Den senegalesiske stjerne blev imidlertid næppe savnet, mens Divock Origi havde en fremragende venstreflanke af Mohammed Salah og Firminho.

Dårligt forsvar hos Chelsea

Den nye Chelsea-manager Frank Lampard fik en noget hård start på sæsonen med et smertefuldt nederlag på 4-0. Sandheden var faktisk ikke så slem, som resultatet antyder, men dårligt forsvarsspil af Kurt Zouma og danske Andreas Christensen ødelagde det hele for resten af holdet. Desværre var der ikke meget Lampard kunne gøre med hensyn til at vælge sit midterforsvar med Antonio Rudiger såret, og David Luiz solgt til Arsenal.

Chelsea havde mere boldbesiddelse end Manchester United, men blev dtraffet af hjemmeholdets kliniske afslutninger og hurtige kontraer. Liverpool vil helt sikkert lunne udnytte dette til deres fordel med deres farlige angribere, så Frank Lampard må udtænke en ny strategi.

Således vinder du 450 kr. på Liverpool-sejr og modtager 100% bonus!

888 tilbyder hele 9.00 odds på at Liverpool river sejren hjem. Samt en bonus på optil hele 1.000 kr.!

Sådan fungerer det:

1. Gå til kampagnesiden og læs regler og vilkår → HER
2. Vælg kampagnen og indbetal op til 1.000 kr. og få 100% bonus på indbetalingen brug kode 100BONUS .
3. Sats maks. 50 kr. på at Liverpool vinder med oddset 9.00 og vind 450 kr.
4. Nyd din bonus på optil 1.000 kr. og kryds fingre for en Liverpool-sejr!