Manchester United's English midfielder Jesse Lingard celebrates with teammates after scoring a goal during the UEFA Europa League group L football match between Astana and Manchester United in Nur-Sultan on November 28, 2019. (Photo by stringer / AFP)

Man City – Man United

Der skal spilles derby i Manchester når United kommer på besøg hos City. City er åske favoritter op til kampen, men United kommer netop ud af et opgør mod Tranmere Rovers på hele 6 – 0, og det var på udebane. Det tyder på at blive en lige kamp.

Hvordan kan United snuppe sejren?

Som tidligere sagt, har United selvtillid. De vandt deres seneste kamp med hele 6 – 0, og selvom det er et andet niveau der venter dem mod City, så er det stadigvæk et super skub i den rigtige retning. Det var hele 6 forskellige spillere der scorede i kampen, og det kan være med til at booste stor dele af deres hold. På samme tid tyder det på at City måske ikke ligefrem stiller op med deres allerstærkeste hold. De spiller nemlig en ekstremt vigtig kamp mod Tottenham allerede på Søndag. De må nok ligge mere fokus på Premier League, hvis de stadig skal bebeholde målet om top 3. På samme tid er City stadig med i Champions League og har større chance for at få lidt metal i ligaen. United ser med stor sandsynlighed Liga-cuppen som deres største chance for at snuppe et trofå denne sæson, og vil sikkert komme ind til opgøret med mere ambition og vindermentalitet.