oddsforslag (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)

WOLVERHAMPTON v ARSENAL

Hvornår? Lørdag den 12. november kl. 20:45

Hvor? Molineux, Wolverhampton

Seneste resultat: Arsenal 2-1 Wolves, februar 2022

Se kampen her

På lørdag, har vi Wolves vs Arsenal at glæde os over hos Viaplay, og det skal blive spændende at se om Arsenal kan fastholde deres 1.plads. 

De møder Wolves som for nylig har udskiftet manager Bruno Lage med den nu tidligere Sevilla-boss Julen Lopetegui. Den spanske manager har en utrolig træner karrier og kommer til Premier League med et stort ry.

Hans Sevilla-mandskab besejrede Manchester United i finalen af UEFA Europa League i 2021. Lopetegui’s største bedrift til dato.

Wolves Sejr Nødvendig For Lopetegui

Den nye Wolves-boss, Julen Lopetegui, skal stå i spidsen for sin første Premier League-kamp denne lørdag. Han overtager posten fra den midlertidige træner Steve David, der førte sit hold til et 3-2-nederlag mod Brighton i deres seneste kamp.

Davis har kun vundet én gang i sin tid som Wolves-boss, og med den trup de har, kunne man forvente meget meget mere. Lopetegui vil være desperat efter at få den bedst mulige start, men han står over for et meget godt Arsenal-mandskab, der ledes af hans landsmand Mikel Arteta.

Det bliver en vanskelig kamp for Wolves, men vi har allerede set den forskel, som et nyt managerboost kan gøre ved et hold. Aston Villa slog Manchester United med 3-1 i deres første kamp under Unai Emerys ledelse.

Wolves Slår Arsenal: Odds 6.00 Hos Bet365

Kan Wolves gentage dette og slå Arsenal? Bet365 har dem til 6.00 på at gøre det. En svær opgave, men et tidlig mål, hårdt arbejde i bagkæden også kunne det være en realitet.

Arsenal Fortsætter Den Gode Form Under Arteta

Vi har sagt det mange gange allerede her i denne sæson, men vi siger det igen. Mikel Arteta og Arsenal har været en åbenbaring i denne sæson. Fra et hold, der kæmpede for at få to resultater på stribe, til et hold, der tilsyneladende ikke kan tabe.

Artetas praktiske arbejde har ført til Arsenal tii toppen af Premier League, med gode sejre mod Spurs, Liverpool og Chelsea i bagagen. 

Det eneste nederlag for The Gunners i ligaen kom på Old Trafford tilbage i september. Vi kan ikke synge Arteta og Arsenals roser nok, men vi tror stadig, at dette bliver en svær kamp for Arsenal.

Trods deres form er Wolves stadig en trussel med nogle fantastiske spillere i deres rækker. Lopetegui vil arbejde uden om Artetas boldbesiddelsesbaserede spil ved at vende sig til de dybtliggende playmakere Joao Moutinho og Ruben Neves på midtbanen for at bryde linjerne.

Arteta skal finde en måde at presse midtbanen hurtigt og holde de portugisiske midtbanespillere væk fra bolden. Denne kamp på midtbanen kan meget vel vise sig at blive afgørende for kampens resultatet. 

Oddset på Wolves vs Arsenal viser Arsenal som favoritter til 1.55

Wolves vs Arsenal Oddsforslag

Vi tror, at Lopetegui’s første Premier League-udtagelse vil ende med et ærefuldt nederlag. Arsenal vil simpelthen være for meget for dem på dette tidspunkt. Arsenal vil dominerer og skabe en masse chancer og løber med en 1-2. Vi prøver dette oddsforslag, som giver odds 4.50!