(Photo by ANDY BUCHANAN / AFP)

Optakt: Brøndby IF – FC København!

Brøndby IF – FC København er Danmarks mest hotte opgør og det skal spilles denne weekend. Der kan sidde hele 3.000 tilskuere på Brøndby Stadion denne kamp, grundet nye regler, og det kan skam godt skabe stemning. Hvis Brøndby skal have håb om at hente AGF, skal de meget gerne have point i denne kamp. FCK skal samtidig bruge point for at hente ind på FC Midtjylland i toppen af tabellen. 


Brøndby – FC København i TV og LIVE Stream:


© TVsporten.dk – Fodbold i TVFCK – fortsætter deres jagt

FCK jagter fortsat FC Midtjylland der stadig fører mesterskabsspillet med hele 9 point. De københavnske løver skal derfor virkelig vinde denne kamp, samt de 2 indbyrdes kampe som venter mod FC Midtjylland. FCK er et stærkt hold, og når der er hele 6 udaf 9 point at hente i indbyrdes kampe, må man tro at det kan være med til at give spillerne blod på tanden. Oveni dette er der jo en lang historie i den københavnske klassiker, og jeg tror at det vejer ligeså meget i spillernes hoved som selve pointhøsten. Brøndby skal samtidig have point, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at nå AGF. Vi tror på endnu et tæt New Firm men med FCK som små favoritter.


Brøndby – lidt i vanskeligheder

Brøndbys store problem er som bekendt, at man ikke har erstattet de mange profiler, som forlod klubben tilbage i januar. Siden da har Brøndby haft det svært, og man har gradvist tabt terræn til AGF i kampen om bronzen. De oplevede da også lidt af en nedtur i den sidste kamp i grundspillet da de overraskende tabte med 3 – 2 i Horsens. I første kamp i slutspillet fik man 0-0 mod AGF. Det er et udemærket resultat, men det hjælper desværre for Brøndby ikke med at hente ind på Aarhus-klubben.

Se hvorfor Brøndby får tilskuere til kampen her!