Optakt: Liverpool – Manchester City

Der venter et vaskeægte topbrag i Premier League, når den står på Liverpool – Manchester City. Det bliver som altid en kamp, som vil få stor indflydelse på mesterskabskampen.



Liverpool – Stadig ubesejrede

Liverpool er efter seks kampe på førstepladsen i Premier League. Efter Manchester Uniteds nederlag til Aston Villa og Chelseas til Manchester City er de det eneste ubesejrede hold i ligaen. Nu går de efter deres anden titel på bare tre år.

Mohamed Salah er i god form som altid og scorede i midtugens tur til Porto, og Roberto Firmino lader til at have genfundet målformen efter en svær periode.


Manchester City – tilbage på sporet?

City vender hjem til England efter et frustrerende 2-0-nederlag til PSG i Champions League. Her går de naturligvis efter at fortsætte deres gode start på Premier League-sæsonen. Sidste weekend fik de ram på Chelsea, og nu går de efter at gentage succesen mod Liverpool.

De må undvære Oleksandr Zinchenko men har Joao Cancelo klar til at tage over for ham. Liverpool kommer dog til at stå uden Trent Alexander-Arnold, som også er skadet.


Læs mere om Premier League i TV


Mulige startopstillinger

Her er vores bud på, hvordan de to hold kommer til at stille op, når det går løs på søndag.


Liverpool

Alisson; James Milner, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Andy Robertson; Fabinho, Curtis Jones, Jordan Henderson; Mo Salah, Roberto Firmino, Sadio Mane


Manchester City

Ederson; Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo; Rodri, Bernardo Silva, Kevin de Bruyne; Riyad Mahrez, Gabriel Jesus, Jack Grealish