NOTTINGHAM FORREST v BRENTFORD

Hvornår: Spilletidspunkt: Lørdag den 5. November. KL 16.00

Sted: City Ground, Nottingham

Se kampen her

Seneste resultat mellem de to: Brentford 1-1Nottingham Forest, Championship, marts 2021

Presset er tilbage på Steve Coopers skuldre, efter at et knebent nederlag til førerholdet Arsenal i weekenden efterlod Nottingham Forest i fare for at blive efterladt i bunden af Premier League-tabellen.

Brentford er lørdagens gæster på City Ground, hvor The Bees også er i dårlig form, idet de ikke har vundet nogen af deres seneste fire udebanekampe i ligaen. De spillede 1-1 hjemme mod Villa sidst.

The Bees tog fire point fra to Championship-kampe mod Midlands-mandskabet sidste gang de mødtes, i 2020-21-sæsonen, men hvor er værdien i oddsene på Nottingham Forest vs Brentford?

Forest kom ned på jorden efter Liverpool

Den berømte 1-0-sejr over Liverpool føles allerede som om, at det er længe siden for Forest, da en 5-0-nedtur i Arsenal sidste gang efterlod Coopers mænd tre point fra Premier League-sikkerhed.

På City Ground har Forest dog nydt godt af hjemmet, idet syv af de ni Premier League-point, som de har hentet indtil videre, er kommet foran deres egne fans.

At slå Liverpool er dog den eneste sejr, som Forest har fået på tavlen i deres seneste 11 kampe i Premier League, hvilket er med til at forklare, hvordan bookmakerne har sat prisen på oddsene på Nottingham Forest mod Brentford.

Forest har kæmpet for mål på det seneste. Et enkelt mål i 1-0-sejren over Liverpool er den eneste gang, at de har fundet nettet i deres seneste fire Premier League-kampe. Cooper mangler stadig at finde en formel, der passer til Forest, der har brugt en masse penge på nye tilføjelser til deres trup i løbet af sommeren.

Odds 1.50 hos bet365 for at Forest scorer under 1,5 mål er ikke den største pris, men det bør være et stærkt valg til at sparke tingene i gang til denne kamp i betragtning af deres problemer med at ramme målet på det seneste.

Bees har brug for at komme tilbage på udebane

Thomas Franks mandskab har tabt 5-1 i Newcastle og 4-0 i Aston Villa i deres to seneste Premier League-udekampe, så noget skal ændre sig, hvis Brentford skal stoppe deres seneste nedtur i tabellen.

The Bees ligger stadig på en forholdsvis komfortabel midterplacering lige uden for den øverste halvdel, men da de kun har taget tre point på udebane indtil videre i denne sæson, er det tydeligt, hvor de stadig skal forbedre sig.

Sidste weekends 1-1 uafgjort hjemme mod Wolves viste en bedre defensiv modstandsdygtighed, selv om det uden Ben Mees første mål for klubben måske var endt med en målløs uafgjort på dagen.

Ruben Neves slog dog hurtigt tilbage for Wolves, og de kæmpende spillere kunne dermed få et point med sig hjem.

Der er blevet scoret over 2,5 mål i 11 af Brentfords seneste 13 udekampe i ligaen, hvilket tyder på, at det kan blive en sjov kamp for de neutrale at se på lørdag.

Over 2,5 mål scoret: 2.00 hos bet365

Odds 2.25 på at The Bees scorer over 1,5 mål er en anden potentiel vej at overveje til lørdagens Premier League-kamp.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Oddsforslag

Da begge hold finder formen flygtig, er oddsene på Nottingham Forest v Brentford betting odds svære at vurdere.

Forest’s sejr over Liverpool i deres seneste hjemmekamp i Premier League viste, at de kan slå alle på deres dag, men det er den eneste kamp i deres seneste fire kampe, hvor de har scoret. 

Brentford har i mellemtiden lidt to store nederlag i deres seneste to udebaneture i ligaen. Deres kampe har en tendens til at give mål – over 2,5 mål er kun mislykkedes i to ud af 13 udebanekampe i ligaen for The Bees – så odds 2.00 hos bet365 for over 2,5 mål fremstår som et godt odds forslag her.

Vi prøver at heppe på Thomas Frank, og siger at kampen ender X2 og at der kommer over 1 mål i kampen.

Chart

Description automatically generated