(Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)

Formel 1 Start 2020

Formel 1 2020 start er en realitet, og sikke en urolig sæson vi har i vente. Starten skulle være gået i Australien, men som alle er bekendte valgte de fleste store arrangementer at aflyse, og Formel 1 var ingen undtagelse!

Det hele starter med det østrigske Grand Prix den 5. juli. FIA (Fédération Internationale de l’Automobile) har meddelt hvilke grand Prix der bliver de første 8, der finder sted, og de respektive datoer kan du se nederst i artiklen.

Se vores TV-Guide for Formel 1 her!

Hvilken sæson bliver det?

Med sen Formel 1 start 2020 bliver denne sæson måske endda ekstra spændende at følge, måske endda mere end hidtils. Hele sæsonen er selvfølgelig kortere, og alle fejltagelser vil derfor være ekstra vigtige at undgå. Her kan du se en lille analyse.

Kampen om tronen

Én mand har siddet tungt på tronen af verdens hurtigste sport de seneste seks år, og den mand er selvfølgelig Lewis Hamilton. Han er da også, ikke bare grundet dette, den største favorit til at gentage successen i år. Dog så vi anden halvdel af sidste sæson, at rivalerne fra Ferrari og Red Bull at beviste, at de muligvis endelig har alle ingredienserne til at blive et vindende hold. Kørere som Max Verstappen og Charles Leclerc er unge og sultne kørere, som både besidder talentet og drivkraften, for at vinde det største af alle podier. Dog er Hamilton stadigvæk i besiddelse af det som må betragtes som en af de allerbedste biler nogensinde, og hvis han vinder kan han tangere Schumachers 7 verdensmester-titler.

Kan Vettel vise tænder i år?

Vettel havde mildest sagt en rigtig møgsæson sidste år. Med en ny holdkammerat, der konsekvent var hurtigere end ham og en bil, som han ikke var komfortabel med fra starten, er Seb på udkig efter forløsning i 2020. Ferrari vil også være på udkig efter at arbejde med både Seb og holdkammeraten Charles Leclerc, for at levere en bil som passe til begge kørere, og hvis Seb kan få bilen til sin smag, kunne han let blive en direkte modstander til Hamilton.

Haas – Eventyr eller mareridt?

I år er der virkelig ikke plads til fejtagelser på Hass holdet, og det er Kevin som skal vise at han er dygtig nok til at løfte det store ansvar. Grosjean kæmpede meget med sine præstationer sidste år, og Kevin Magnussen må siges at være den kører som de sætter deres lid til. Det betyder da også at der på Haas vil være grobund for en stor rivalisering, og vi som danskere kan blot håbe på at Magnussen beviser at han er bedre end Haas holdets normale standard.

Daniel Ricciardo i Renault?

Daniel Ricciardo fik mange til at rynke på panden da han forlod et af de allerbedste hold for et, på daværende tidspunkt, midterhold. Men jeg mener at Ricciardo lavede den rigtige beslutning. I år har han en stærk holdkammerat i form af den unge, og sultne, Esteban Ocon, og det kan måske motivere den Australske kører til virkelig at bevise at han hører til i toppen af podiet. Det som kan gøre udslaget er klart om Renault har formået at skabe en bil som passer til ham og som kan måle sig med de bedste.

Se vores fulde Formel 1 Guide her:

© TVsporten.dk – Motorsport i TV