Stream Ungarn – Danmark (Ishockey VM)

Lørdag den 13. Maj begynder VM i Ishockey for det danske ishockey landshold for alvor, når de møder et spændende hold fra Ungarn.

I denne ishockey VM artikel guider vi dig igennem, hvor du kan streame Ungarn – Danmark, hvornår kampen starter, og hvad du kan forvente af dette VM opgør.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Livestream Ungarn – Danmark Gratis

VM ishockey 2023 er godt igang og nu skal Danmark ud på isen og laver mål. Derfor er det vigtigt at du kan finde kampen hurtigt, uanset om du står nede i kiosken eller ligger i sengen. Vil du se Danmark mod Ungarn i et tæt VM kampprogram, så overvej Bet365.

Når du har lavet en bet365 konto, så er alle VM ishockey kampe gratis! Du kan stream Ungarn – Danmark og se den på computer, telefon eller iPad i et super lækkert stream.

Du hverken indbetale igen, eller sågar spille på kampen. Når først konto er lavet, så er VM ishockey kampene gratis, NHL kampe, Serie A fodbold, La Liga og meget mere.

Din indbetalning til bet365 kan være så lav, som 50 kroner, så hvorfor ikke støtte de danske is-drenge og stream Danmark – Ungarn online hos bet365?

Guide til at streame Ungarn – Danmark hos Bet365:

  1. 1. Gå til Bet365 via dette link.
  2. 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  3. 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se VM i ishockey 2023 online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Streame Ungarn – Danmark Mobil

At streame VM ishockey 2023 med mobilen har aldrig været nemmere. Med en stærk og lækker app fra Bet365, så kan du nyde verdensklasse ishockey hvor du end er og når du vil. Det bedste ved Bet365 er i den grad deres fantastiske streaming service, som altid virker og hvis du ønsker at streame Ungarn – Danmark online, så prøv Bet365 appen. Du kan altid gøre billedet større, helt til fuldskærm, også på din iPad.

Kamp Info

Danmark bør komme godt fra start til dette ishockey VM, især fordi de har et fint greb om modstanderen fra Ungarn. De sidste fire opgør mellem de to nationer er endt med tre danske sejre, så det lover godt for de danske ishockey drenge. Men selvom Danmark har vundet de tre af de seneste fire opgør mellem de to ishockey hold, er det bestemt ikke noget landsholdet kan tage for givet på dagen. Danskerne skal være klar fra start og bestemt regne med at Ungarn vil gøre alt for at forlade isen med point.

Men når det er sagt, så må danskerne være favoritter. De tog en flot kvartfinaleplads i sidste års VM og tager det generelt skridt for skridt i disse store turneringer. Med “supertræneren” Heinz Ehlers på trænerbænken har de en dygtig træner, som også har sønnen, NHL-stjernen Nikolaj Ehlers med til VM. Denne duo sammen med et stærkt kollektiv plus noget ekstra kant i Nicklas Jensen og bagduoen Markus- og Oliver Lauridsen, så gør det Danmark til et landshold, der muligvis kan nå kvartfinalen igen.

Omvendt, så kan det kan blive en hård turnering for Ungarn. Ungarerne har et ret hårdt spilprogram i starten, som kan lægge en dæmper på motivationen for videre VM deltagelse. Charmen ved Ungarn er dog, at det er en ret sammentømret gruppe, som på dagen kan leverer en overaskelse eller to.

Denmark åbner som sagt deres ishockey VM kampagne mod Ungarn, som er et hold der gerne spiller fysiskt og altid kæmper til sidste sekund. Faktisk har Ungarn fået kæmpet sig længere op gennem divisionerne og fået sig kvalificeret til ishockey VM flere gange de senere år.

Husk at alle kampe til ishockey VM 2023 bliver streamet hos bet365, så hvis du er ishockey fan, så skal helt sikkert stream Ungarn – Danmark.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvornår spiller Ungarn – Danmark til VM i Ishockey?

Danmark spiller deres første kamp mod Ungarn Lørdag den 13 maj, 15.20.

Hvor kan jeg se Danmark spiller VM i ishockey online? 

Du kan se alle Danmarks kampe til VM hos Bet365.

Hvor kan jeg streame alle kampene til VM i ishockey?

Du kan streame alle kampe til VM i ishockey 2023 hos bet365.

Hvor mange kame skal Danmark spille til VM i ishockey 2023?

Danmark skal minimum spille mindst syv kampe mod andre VM deltagerer

Hvor spilles Ishockey VM 2023?

VM spilles i Finland og Letland.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks