Chelsea – West Ham Odds (Jacob Kupferman / Getty Images via AFP)

CHELSEA VS MAN UTD ODDS: ET “MUST” WIN FOR BEGGE SIDER!

Hvornår:Lørdag den 22. oktober 2022. Kl 18.30

Hvor: Stamford Bridge

UdsendelseViaplay

Sidste resultat: Man Utd 1-1 Chelsea 28. april 2022

Både Chelsea og Man Utd har haft en blandet start på deres Premier League-sæson. 

Chelsea er begyndt at vende tingene under den nye boss Graham Potter og ser ud til at være et meget bedre hold på dette tidspunkt af sæsonen. 

Potter har endnu ikke stået over for en rigtig test som Chelsea-chef i Premier League men nu får han chancen når United kommer på besøg.

United kæmpede i starten af sæsonen, men ser nu meget bedre ud under Erik ten Hag. 

De har en god rekord mod de “store seks” under ten Hag og de vil helt sikkert udgøre en reel trussel mod Chelsea.

Det var en tam og trist start på Chelseas sæson under Tuchel. Der manglede spænding på trods af alle de massive signings. Siden han er blevet erstattet af Potter, er det som om, at en forbandelse er blevet ophævet, og i ægte troldmandsstil er Chelsea tilbage på sporet.

De har haft nogle mirakuløse resultater i Europa, hvor de har slået de italienske mestre AC Milan hjemme og ude! Og de skal bygge videre på denne form i de store kampe, hvis de vil spille med Europas bedste klubber.

Chelsea vil sandsynligvis kontrollere det meste af bolden som hjemmehold, men vil de være i stand til at omsætte boldbesiddelse til mål? Graham Potter har allerede slået ten Hag i denne sæson, mens han var i Brighton. Kan han gøre det igen?

Chelsea oddsforslag

Chelsea vs Man Utd oddsene har værterne som favoritter, men med et godt afkast. Chelsea er odds 2.10 til at vinde. Vores valg i det blå hjørne er en spilopbygger på bet365, som hedder følgende:

  • Chelsea til at vinde
  • Begge hold til at score
  • Pierre-Emerick Aubameyang til at score

Odds 7.50

Tjek disse odds ud hos bet365!

Manchester United oddsforslag

Kan ten Hag besejre endnu et London-mandskab? Der er tre London-mandskaber i Premier Leagues ‘big six’. Arsenal, Chelsea og Tottenham. United har spillet mod ⅔ af disse hold indtil videre. De besejrede Arsenal 3-1 på Old Trafford og slog senest Spurs med 2-0. Den sidste brik i puslespillet indtil videre er Chelsea ude. 

United skal levere endnu en toppræstation til Chelsea, hvis de skal vinde.

Cristiano Ronaldo sagaen fortsætter, da han blev fotograferet ved at forlade Old Trafford gennem tunnelen før tid i deres sejr mod Spurs. Den portugisiske landsholdsspiller ser ud til at volde ten Hag problemer, men han er hurtig til at forsikre, at alt er okay. Får han en plads mod Chelsea?

Som tidligere nævnt er oddsene på Chelsea vs Man Utd til fordel for Chelsea, hvilket betyder, at det er mere lukrativt at spille på en United-sejr. Vores valg vil være et byg-selv-væddemål fra bet365

  • Man United til at vinde
  • Lisandro Martinez får et kort

Odds 12.75

Disse odds giver fantastisk værdi, og da Martinez står over for hurtige wingers og overfor Pierre-Emerick Aubameyang, er der en god chance for, at han bliver booket.

Tjek disse odds ud hos bet365

Chelsea vs Man Utd Odds: Vores oddsforslag

Vi kan se denne kamp blive kontrolleret af Chelsea boldbesiddelsesmæssigt, men bliver vundet af Man United. Deres evne til at bryde ud så hurtigt vil være for meget for Chelseas forsvar. Casemiro vil forankre sit hold fra midtbanen og spille en afgørende rolle med sin lange pasningsevne.

Husk at Spil ansvarligt.