FC København i CL-Kvalifikation – Høje odds på FCK-Sejr

Vind stort ved at spille på FCK-sejr over Røde Stjerne. Se nederst i artiklen hvordan du kan vinde op til hele XX kr.!

FC København – Røde Stjerne : TV3+

Kampen skal vindes!

En vigtig kamp for FCK. Det er nu at de har chancen for at vise at de fortjener deres folkelige titel som Skandinaviens bedste hold. Mon ikke FCK kan besejre den Røde Stjerne, som ikke ligefrem har været prangende i dette års Champions League. FCK er nemlig ubesejret hjemme både i Superligaen og Champions League.

FC Københavns stærke form!

FCK har spillet en fantastisk sidste sæson og viste at de klart er Danmarks bedste hold. De cementerede, at de fortjente at vinde den danske liga med ynde. De har fortsat med at være ekstremt stærke, og har vundet 5 udaf deres 5 første superligakampe og ligger allerede stærkt til i toppen af Superligaen. De vandt sikkert over The New Saints fra Wales, med et samlet resultat på hele 3 – 0. Først vandt de 0 – 2 i Wales og senere vandt de med 1 – 0 hjemme i Parken.

Denne runde gælder det Røde Stjerne fra Beograd. De spillede 1 – 1 mod dem i første runde. Røde Stjerne er berygtet for den voldsomme stemning på stadionet i Beograd, og det gør det svært for hold som FCK at vinde dernede. Alligevel fik FCK scoret et mål. Nu gælder det for FCK at gå videre mod Røde Stjerne med en sejr i Parken, hvor FCK som bekendt er ubesejrede i både dette års Superliga og Champions League. Derfor må vi se FCK som klare favoritter til at vinde kampen mod Røde Stjerne.

Den Røde Stjerne fra Beograd

Traditionsklubben fra Serbien gik med nød og næppe videre fra første og anden kvalifikationsrunde. De spillede allerførst 0 – 0 mod det ukendte hold FK Suduva fra Litauen, og fik derfor ikke formået at bevise at de kan score. De skulle heller ikke vise sig at være overlegne i returopgøret hjemme i Beograd hvor Suduva fik scoret og Røde Stjerne fik et rødt kort. Kampen endte med skuffende 2 – 1.

I anden runde mødte de Helsinki og vandt først med 2 – 0 hjemme, hvilket jo selvfølgelig var tilfredstillende nok. Dog tabte de med 2 – 1 til HJK hjemme i Helsinki. HJK er ikke ligefrem kendt som et europæiskt hold med masser af succes og man må derfor kunne konkludere at de viste svaghed ved at tabe til dem. Nu gælder det så FCK, Nordens klart stærkeste hold. Hvis man kigger på De to holds forskellige form må man sige at det ser svært ud for Røde Stjerne i København.

Hvordan ender kampen?

Som før sagt virker FCK som favorit til at gå videre. FCK har allerede et udebanemål og det vil tving Røde Stjerne til at spille offensivt, og derfor åbne op i forsvaret. Med FCKs stærke offensivspillere såsom Dame N’Doye, skal der helt sikkert nok ske ting og sager oppe foran. FCK kommer nemlig ikke til at spille anonymt og kedeligt, og vil med stor sandsynlighed forsøge at lukke opgøret så hurtigt som muligt. Derfor virker det meget som om det er de københavnske løver der skal i ringen mod Young Boys i næste runde af Champions League.

Nu kan du vinde XX ved at spille på FCK-sejr!

Indbetal og spil for XX Kr., så kan du få pengene xx gange tilbage hvis favoritterne fra FCkK vinder over Den Røde Stjerne fra Beograd.

Sådan gør du:

  1. Gå til login-siden og læs betingelserne → her
  2. Skab en ny konto, og indbetal XX kr..
  3. Spil på FCK-sejr og kryds fingrene for løverne!
  • Du kan spille på FCK (2: 0) 2 til 100 €. Så kan du vinde 490 €!