FEYENOORD VS LAZIO: DAGENS SPIL & ODDS FORSLAG

Kampdato: Torsdag, 3 november 2022

Fodbold – Europa League gruppespil

Se kampen her

Dagens spil havde ret i at der kom mange mål i gårsdagens kamp, desværre kunne Shakhtar ikke score. Vi prøver igen med en knald eller fald kamp mellem Feyenoord og Lazio.

Situationen kunne ikke være mere krydret i Europa League-turneringens hotteste gruppe, da stort set alle udfald er mulige, hvilket betyder, at kampdag seks bliver afgørende.

Feyenoord ligger i øjeblikket på 3. pladsen, og kun en sejr giver dem mulighed for at blive i turneringen, mens de i teorien kan regne med, at Midtjylland kan gøre arbejdet for dem, hvis de vinder deres kamp. Hos Feyenoord er den offensive midtbanespiller Idrissi er ude med en skade.

Hvis man for enhver pris undgår et nederlag, så vil Lazio fortsætte deres tur i Europa League, men kun en sejr garanterer dem en billet til top seksten.

De er nummer et i gruppen, tre point foran deres hollandske modstander, men i baghovedet må de have de mange mulige scenarier i mente, så et maksimalt engagement af gæsterne synes uundgåeligt her. Af fravær bør de fortsat mangle midterforsvareren Patric og angriberen Immobile til denne kamp.

Som det fremgår af den nuværende situation i tabellen, har begge hold absolut  noget at spille for i aftens kamp, og det ville være helt urealistisk at se en af dem vælge en mere defensiv indstilling.

Lazio er selvfølgelig i en bedre position, da de kun har brug for uafgjort, men de er oppe imod et mandskab, der ikke har noget at tabe. Hvis Feyenoord starter aggressivt og kommer foran, så kommer der en helt anden dynamik på Lazios hold. 

Dagens spil går på at begge hold scorer og at der kommer over 2.5 mål i kampen til 1.95.

Udover denne kamp er der fuld program iaften med gode odds. Se dem her.