Manchester City's English midfielder Raheem Sterling (C) celebrates scoring their fifth goal to complete his hattrick during the UEFA Champions League Group C football match between Manchester City and Atalanta at the Etihad Stadium in Manchester, northwest England on October 22, 2019. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Man City – Chelsea: Få odds 7.00 på City-sejr!

Premier League starter med en super kamp fra Etihad Stadium mellem de regerende mestre Manchester City og Chelsea. De lyseblå fra Manchester kommer fra et smerteligt til Liverpool og vil helt sikkert blive forsøgt gengældt mod Chelsea, når Frank Lampard og co kommer på besøg. Hjemmeholdet har ikke tabt point i to ligakampe siden sidste år og gør med stor sandsynlighed heller ikke dette mod Chelsea. Derfor giver 888-sport dig nu et fantastisk tilbud på hele 7.00 i odds på City-sejr!

SE LÆNGST NEDE HVORDAN DU MODTAGER TILBUDDET.

Weekendens sikreste hjemmesejr

To uger med landsholdspause er forbi, hvilket har givet Pep Guardiola tiltrængt tid til at tage nogle dybe indåndinger efter nederlaget på Anfield senest. På trods af dette er de fleste enige om, at det var Manchester Citys bedste indsats mod Liverpool påudebane i flere år. Kampen viste, hvilken enorm kvalitet de to hold har, og at det snarere er de andre hold i tabellen, der skal være bekymrede for kvalitetsforskellen, der adskiller Liverpool og Manchester City fra resten.

Manchester City har 9-points afstand op til Liverpool, noget Pep Guardiola ikke har det godt med, efter at dømme hans reaktioner på Anfield for nyligt. Spanieren ved godt, at der derfor skal kæmpes med alt de har hjemme mod Chelsea, da alle point er ekstremt vigtige i ligaen, især mod the big 5. Det vil være et fuldt fokuseret hjemmehold, der skal prøve sig imod et ungt og uprøvet Chelsea.

Seneste gang de to hold mødtes på Etihad Stadium, endte kampen 6-0 til Manchester City. Selvom du ikke skulle forvente lignende resultat på lørdag, er hjemmeholdet soleklare favoritter.

Syv gange pengene på Man City med 888sport

Om 888sport overvurderer Chelsea eller ønsker at være ekstra generøse denne weekend, vil vi lade være usagt, men de tilbyder dig i hvert fald odds 7.00 på City-sejr! Tilbuddet er tilgængeligt for alle nye spillere på 888sport, og instruktionerne er enkle:

Sådan får du 7 i odds på City-sejr

1. Opret konto på 888sport HER
2. Spil 50 kr. på kampen, som dit første bet
3. Kryds fingre for City og få 350 kr. hvis de vinder!

FÅ TILBUD