Ottendedelsfinalerne i Champions League

Nu er tiden endelig kommet til Ottendedelsfinalerne i Champions League. Der er fire hold, der vil forsøge at tage sig videre til kvartsfinalen i Champions League. Bayern München er temmelig sikkert videre, mens Barcelona skal vinde eller holde et rent bur hjemme. Juventus tabte mod Lyon i Frankrig, og meget står på spil, når holdene jagter deres plads i kvartfinalen.

Sådan ser du Ottendedelsfinalerne i Champions League på stream og tv.

Juventus – Lyon

Fredag 21:00
Sammenlagt: 0-1

H 1.42 – U 4.80 – B 7.75

Da Juventus kørte mod den næststørste by i Frankrig, sluttede det uden mål. Det var en kamp med mange chancer med den eneste nedtælling fra den nuværende Hertha-spiller Lucas Tousart. Det lægger meget pres på Juve, der skal bevise, hvorfor de er italienske ligamestre.

Manchester City – Real Madrid

Fredag 21:00
Sammenlagt: 2-1

H 1.72 – U 4.50 – B 4.30

Efter at have vendt tilbage fra 1-0 til 1-2 på udebane har Manchester City store chancer for at slå Los Blancos. Sergio Ramos er suspenderet, så de mangler en vigtig spiller bagved. Real Madrid kom tilbage efter pausen og sikrede ligaguld efter 10/10 sejre i La Liga, så her bliver det en god kamp.

Barcelona – Napoli

Lørdag 21:00
Sammenlagt: 1-1

H 1.66 – U 4.10 – B 5.20

Napoli har stået imod store hold før, og kan gøre det igen. Barcelona har fordelen med hjemmebane, men den første kamp endte 1-1. Koulibaly er ude med skader for Napoli, mens Barca skal undvære Busquets, Vidal, Suárez, Dembèlè og Sergio Roberto. Moralen kan blive svækket på holdet, der ikke sikrede guldet i serien, og vi ser frem til lørdag for at finde ud af det.

Bayern München – Chelsea

Lørdag 21:00
Sammenlagt: 3-0

H 1.36 – U 5.45 – B 8.50

Medmindre noget går meget galt for Bayern München, er de videre til kvartfinalen. Det var en tung aften for The Blues. I anden halvdel var der mange gennembrydende bolde, der førte til at kampen sluttede 0-3. Det bliver meget svært for Chelsea

Ottendedelsfinalerne i Champions League – Oversigt

© TVsporten.dk – Fodbold i TV