Australian Open Favoritter William WEST / AFP

Australian Open 2024 Favoritter

Australian Open 2024 er i gang og mange tennisfans verden over, ser ivrigt frem til de spændende kampe. Adskillige mandlige og kvindelige spillere skiller sig ud som favoritter til at hæve pokalen i denne prestigefyldte Grand Slam-turnering.

 Lad os tage et hurtigt kig på nogle af favoritterne:

Australian Open Favoritter – Mænd

1. Novak Djokovic.

 Den serbiske sensation og forsvarende Australian Open-mester, Novak Djokovic, er unægtelig manden at slå. Med en imponerende track record og uovertruffen dygtighed demonstrerer Djokovic konsekvent sin dominans på de hårde baner. Som verdens nummer et går han ind i turneringen som favorit, med det formål at sikre sig endnu en Grand Slam-titel.

Carlos Alcaraz

Spanieren er uden tvivl en af de største kandidater til Australian Open 2024. Carlos Alcaraz besidder flere styrker som tennisspiller, der har bidraget til hans succes og anerkendelse. Hans fremtrædende forhånd er en hans bedste våben. Han er i stand til genererer betydelig power herfra og kan ramme vindere fra forskellige positioner på banen. Hans evne til at diktere spillet med sin forhånd lægger altid et pres på modstanderne og giver ham mulighed for at kontrollere kampen. Et andet aspekt er hans kondition, som giver ham mulighed for at udholde lange kampe og opretholde et højt præstationsniveau gennem en kamp. Denne fysiske modstandskraft er afgørende, især i en krævende Grand Slam som Australian Open.

Daniel Medvedev

Den russiske stjerne, Daniil Medvedev, er støt klatret op i graderne og har vist exceptionelle færdigheder. Hans sejr i US Open i 2021 signalerede hans ankomst blandt tenniseliten og han har siden været en frygtet modstander på touren. Med en stærk serv og et solidt baselinespil er Medvedev en stærk kandidat til Australian Open-kronen.

Alexander Zverev

Det tyske vidunderbarn, Alexander Zverev, har konsekvent udfordret den etablerede orden inden for herretennis. Bevæbnet med en kraftfuld serv og en alsidig spillestil er Zverev en trussel på enhver overflade. Efter at have nået US Open-finalen i 2020, sigter han nu efter at lave et stort resultat i Melbourne og tilføje sin første Grand Slam-titel til sit imponerende CV. Ud af alle australian open Favoritter er han en af de mest interessante.

Stefanos Tsitsipas

Den græske sensation, Stefanos Tsitsipas, har lavet bølger i tennisverdenen med sit prangende spil og enhåndsbaghånd. En dobbelt Grand Slam-finalist, Tsitsipas er klar til at gøre en stærk figur ved Australian Open, der trækker på sin aggressive spillestil og imponerende banedækning. 

Australian Open Favoritter – Kvinder

Australian Open 2024 tegner til at blive et udstillingsvindue for fremragende tennis. Hos kvinderne har vi også et utroligt stærkt felt af kvindelige spillere, som dyster om den eftertragtede Grand Slam-titel. Vi kigger på hvem der kan vinder Australian Open 2024

Iga Swiatek

De topseedede kommer ind i turneringen som verdens nummer et og regerende French Open-mester. Swiatek, der er kendt for sin alsidige spillestil, strategiske brillans og enestående banedækning, er en stærk favorit til Australian Open. Hendes aggressive spil og kraftfulde serve gør hende til en formidabel kraft, og hun sigter efter at tilføje Australian Open kronen til sin imponerende samling.

Aryna Sabalenko

Hviderusseren er ikke fremmed for Grand Slam-succes efter at have vundet titler ved Australian Open i 2023. Sabalenko er kendt for sit kraftfulde baseline-spil og mentale modstandskraft, og Sabalenko er en styrke, man skal regne med. Efter allerede at have vundet Australian Open, bringer hun en vindermentalitet til banen og er klar til endnu et dybt løb i Melbourne.

Elena Rybakina

Elena Rybakina kraftfulde serv og eksplosive groundstrokes gør hende til en formidabel modstander på enhver overflade. Som en spiller, der konsekvent udfordrer toppen, er hun en stærk kandidat blandt vores Australian Open Favoritter til at komme langt ved Australian Open 2024.

Coco Gauff

Nummer fire på WTA-listen er Coco Gauff, som er kendt for sit enestående fodarbejde og baghånd. Diise evner, gør den amerikanske spiller, til en evig kandidat i store turneringer. Gauffs vedholdenhed og erfaring giver hende en betydelig fordel, i sin jagt på sin første Grand Slam-triumf i Melbourne.

Jessica Pegula

Det amerikanske kraftcenter, Pegula, besidder en af de mest potente server inden for kvindetennis. Med en stærk tilstedeværelse på nettet og kraftfulde grundslag har Pegula konsekvent udfordret de toprangerede spillere. Som Grand Slam-finalist bringer hun et væld af erfaring og beslutsomhed med i sin søgen efter Australian Open guld.

Se Australian Open i TV

Her hos tvsporten kan du altid finde info om hvilke kampe der spilles på dagen, eller i den kommende uge. Her på denne side kan du nemlig finde alle kampene og hvilken tv-kanal som viser Australian Open.

Ofte stillede spørgsmål om Australian Open

Hvem er Australian Open-favoritterne?

Novak Djokovic og Iga Swiatek er favoritterne til henholdsvis mændenes og kvindernes 2024 Australian Open-titler.

Hvem vandt Australian Open 2023?

Novak Djokovic vandt 2023 mænds Australian Open over Stefanos Tsitsipas, og Aryna Sabalenka vandt kvindernes bracket over Elena Rybakina i finalen.

Hvornår er 2024 Australian Open?

Australian Open 2024 finder sted fra den 14.-28. januar.