Jannik Sinner - Carlos Alcaraz ALAIN JOCARD / AFP

French Open Semifinale: Sinner – Alcaraz – Hvem vinder?

Jannik Sinner – Carlos Alcaraz hedder den første semifinale ved French Open, og sikke et opgør der venter os! De to tennisstjerner er vanvittige dygtige, står godt til hinanden og lover til at blive den nye “Federer vs Nadal” fejde i tennishistorien. Vi kigger på semifinale optakt, stats og seneste møder mellem de to semifinalister.

Se Jannik Sinner – Carlos Alcaraz i TV når de spiller semifinale til French Open


→Vild med tennis? – Se French Open I TV

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark


Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame Jannik Sinner – Carlos Alcaraz hos Bet365:

 • 1. Gå til Bet365 via dette link.
 • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
 • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se French Open tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Jannik Sinner – Carlos Alcaraz

Kamp:Jannik Sinner – Carlos Alcaraz
Start: 07/06/2024 kl. 14:15 (Tiden kan ændre sig)
Turnering:French Open
UnderlagGrus

Jannik Sinner – Carlos Alcaraz Optakt

Jannik Sinner vil være den nye verdens nummer ét ved afslutningen af denne French Open. Den andenseedede italiener møder den tredjeseedede spaniol Carlos Alcaraz i Roland Garros semifinalen. Med Novak Djokovics exit fra turneringen betyder det, at Sinner vil overtage tronen fra serberen som verdens nummer ét. Han holder allerede topplaceringen i ATP Live Race, men han vil gerne vinde sin anden Grand Slam i år. Italieneren er nået til semifinalen i Roland Garros for første gang, men han har allerede vundet tre titler i år, som alle har været på hardcourt, inklusiv Australian Open. Dette er hans anden semifinal i de fire grusturneringer, han har spillet i år. For at nå sin første Roland Garros semifinale har Sinner kun tabt ét sæt, og det var til Corentin Moutet i ottendedelsfinalen. I kvartfinalen besejrede han Grigor Dimitrov i tre sæt.

Dette er den niende kamp mellem disse to spillere, og de har hver vundet fire kampe imellem sig i de otte tidligere kampe. Kun én kamp er spillet på grus, og den blev vundet af Sinner i 2022. Han tabte det første sæt i en tie-break og vandt derefter de næste to med kun få tabte spil. Den seneste kamp mellem dem så Carlos Alcaraz slå italieneren ud af Miami Masters. Det er den eneste kamp, de har spillet, hvor der ikke har været en tie-break. Ligesom sin modstander har Alcaraz endnu ikke vundet en grusturnering i år. Han har haft problemer med skader i år, men hans form ser rigtig god ud i øjeblikket. Han har også kun tabt ét sæt indtil videre og besejrede i kvartfinalen Stefanos Tsitsipas i lige sæt. Der venter med andre ord en vanvittig og helt lige duel mellem de to tennisstjerner.

Tennis stats mellem Alcaraz og Sinner 

Carlos Alcaraz og Jannik Sinner har spillet mod hinanden otte gange på ATP-niveau, hvor head-to-head serien er lige ved 4-4 (pr. 5. juni 2024). Spanske Alcaraz fører deres kampe på hardcourt 4-2, mens italienske Sinner har vundet deres eneste kampe på grus og græs, samt to sejre på hardcourt. De er 1-1 ved Grand Slams inden deres semifinaleopgør ved Roland-Garros

Seneste møde

Carlos Alcaraz slog Jannik Sinner 1-6, 6-3, 6-2 i semifinalen i 2024 BNP Paribas Open i Indian Wells. Nedenunder her kan du se liste over deres seneste møder og resultat

 • Indian Wells 2024 – SF (hardcourt): Alcaraz (1-6, 6-3, 6-2)
 • China Open 2023 – SF (hardcourt): Sinner (7-6 (4), 6-1)
 • Miami 2023 – SF (hardcourt): Sinner (6-7 (2), 6-4, 6-2)
 • Indian Wells 2023 – SF (hardcourt): Alcaraz (7-6 (4), 6-3)
 • US Open 2022 – QF (hardcourt): Alcaraz (6-3, 6-7 (7), 6-7 (0), 7-5, 6-3)
 • Umag 2022 – F (grus): Sinner (6-7 (5), 6-1, 6-1)
 • Wimbledon 2022 – R4 ( græs): Sinner (6-1, 6-4, 6-7 (8), 6-3)
 • Paris 2021 – R3 (hardcourt): Alcaraz (7-6 (1), 7-5)

Titler og vindingsprocent 

Hvem har den bedste karriere rekord af de to? Det er svært at sige, da begge spillere er utrolige gode, stabile og succesfulde. Udover at have vundet 4 kampe hver ud af otte forsøg, så har de begge vundet 13 titler på ATP touren. Sinner har vundet 223 kampe og tabt 76, hvilket giver en vindingsprocent på over 73 procent, mens Alcaraz har vundet 178 og tabt 48, en vindingsprocent på næsten 79 procent.

Jannik Sinner – Carlos Alcaraz Forudsigelse

Utrolig tæt kamp mellem de to unge stjerner og det kan gå begge veje. Skulle man komme med et bud på en vinder, så må det være Jannik Sinner. Han virker utrolig sikker og laver ingen uprovokerede fejl overhovedet. Han virker derudover meget mental stærk, hvilket betyder alt i disse store og ofte lange kampe. Og en lang kamp kamp det bliver det. Vi forventer masser f tie-breaks, lange dueller og hård fight.

French Open semifinale i TV

For at se Jannik Sinner mod Carlos Alcaraz i TV, så skal du have et medlemskab hos Discovery. De har tennis rettighederne til at sende French Open tennis i Danmark. Så hvis du vil se French Open tennis i dag, og især semifinalen i TV, så tag kontakt til Discovery, og se French Open semifinalen 2024.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Jannik Sinner – Carlos Alcaraz?

Semifinalen til French Open mellem Sinner og Alcaraz spilles den 7 juni 2024.

Hvor kan man streame French Open online?

Ønsker du at stream French Open semifinalen, så kan du gøre dette ved at bruge Bet365.