Stream Holger Rune – Daniel Altmaier: 02/11/2023 Paris Masters

Rolex Paris Masters er kommet igang og Holger Rune vandt en fin sejr over Dominic Thiem som forventet. Nu står han overfor Tyskeren Daniel Altmaier, som er nummer 54 på ATP listen.

Vi kigger på Holger Rune og hans modstander og hvor du kan streame Holger Runes næste kamp

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame ATP Tennis hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Rolex Paris Masters Open tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find din tenniskamp oversigt her

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark

Live Stream Rolex Paris Masters

Holger Rune kom godt igang ved Rolex Paris Masters og Bet365 er som altid klar med et stream til de store kampe.

Så hvis du vil streame Holger Rune tennis online og andre ATP-kampe til Rolex Paris Masters, så er Bet365 en god partner. Deres app er super nem og brugervenlig og giver dig mulighed for at følge Holger Runes kampe i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – du skal blot gå online til Bet365.dk eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Holger Rune – Daniel Altmaier

Kamp:Holger Rune – Daniel Altmaier
Start: 01211/2023 kl. 20:30
Turnering:Rolex Paris Masters
UnderlagHardcourt

Så Er Rune Igang!

Holger Rune fik den perfekte start i Paris da vandt, forholdsvis nemt, med 6-4, 6-2. Det var en kamp med mange uprovokerede fejl fra Østrigeren, som også havde spillet en lang kamp forinden mod Stan Wawrinka. Det blev Runes “held”, men om alt andet så var danskeren bedre end sin modstander.

Nu skal han op mod en superfrisk spiller, som sad over i sin første kamp og derfor 100% klar til kamp. Det kan man næppe sige om Holger, da begyndte sin kamp næsten kl 23.00 om aften. Det betyder selvfølgelig mindre restitutions tid for kroppen, så det skal blive spændende at se om det kommer til at spille ind.

Holger burde vinde denne kamp og har tidligere vundet over Daniel Altmeier. Det skete tilbage i 2021 i en Challenger turnering i Italien, hvor Holger Rune vandt 6-2, 6-7 og 7-6. Sejren mod Dominic må have givet Rune ro og selvtillid, noget som han har kæmpet med i de sidste måneder, så mon ikke at han også vinder igen idag.

Vi krydser alt hvad vi har for Danmarks bedste tennisspiller og håber at han vinder igen i Paris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller mod Daniel Altmaier til Rolex Paris Masters den 02. November

Hvem er favorit til Rolex Paris Masters?

Bookmakeren bet365 har sat Novak Djokovic Korda som favorit til at vinde ATP Paris.

Hvor kan man streame Holger Rune online?

Ønsker du at stream Holger Rune online, så er bet365 en god og billig måde, da man kan se mange ATP kampe