Stream Holger Rune – Dominic Thiem: 01/11/2023 Paris Masters

Rolex Paris Masters er sæsonens niende og sidste ATP Masters 1000-begivenhed. Det er virkelig en turnering, som tiltrækker de bedste tennisspillere på ATP Touren, som kæmper om at vinde den prestigefyldte titel og vinde de resterende kvalifikationspladser til den sæsonafsluttede Nitto ATP-finale. Som forsvarende mester er Holger Rune med og motiveret for at følge op på sin fine semi-finale plads fra turneringen i Basel. Nu står han overfor Dominic Thiem, som absolut ikke er en nem modstander, da han både har været nummer tre på ATP listen og endnu vundet US Open.

Vi kigger på Holger Rune og hans modstander og hvor du kan streame Holger Runes næste kamp

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame ATP Tennis hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Rolex Paris Masters Open tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find din tenniskamp oversigt her

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark

Live Stream Rolex Paris Masters

Holger Rune er tilbage ved Rolex Paris Masters og Bet365 er som altid klar med et stream til de store kampe.

Så hvis du vil streame Holger Rune tennis online og andre ATP-kampe til Rolex Paris Masters, så er Bet365 en god partner. Deres app er super nem og brugervenlig og giver dig mulighed for at følge Holger Runes kampe i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – du skal blot gå online til Bet365.dk eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Holger Rune – Dominic Thiem

Kamp:Holger Rune – Dominic Thiem
Start: 01/11/2023 kl. 19:30
Turnering:Rolex Paris Masters
UnderlagHardcourt

Gode Minde i Paris

Holger Rune genfandt noget af sin gamle form ved turneringen i Basel. Her kom Holger Rune i semifinalen,men tabte desværre til Felix Auger Aliassime, som også vandt turneringen sidste år. En meget stor skuffelse for Holger, men i det mindste kom han ud af den negative spiral af nederlag og det lover trods alt bedre for turneringen her i Paris. Her kommer nemlig alle de tunge tennis stjerner som Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Medvedev, Jannik Sinner, Taylor Fritz, Stefanos Tsitsipas og Rublev.

Det er en vanvittig hård turnering og det ved Holger Rune om nogen anden. Han vandt nemlig turneringen sidste år, da han slog selveste Novak Djokovic i finalen med 6-3, 6-3 & 7-5.

Nu skal Holger Rune ud og forsvare sin titel og i sin første kamp har han trukket Dominic Thiem fra Østrig. Dominic er ti år ældre end Holger Rune og de har tidligere mødt hinanden en gang i Monte Carlo, hvor Holger vandt 6-2,6-4. Dominic ligger nummer 108 på ATP listen, men har fået en fin start i Paris. Han mødt nemlig Stan Wawrinka, som blev besejret i en spændende kamp med cifrene 6-3, 3-6, 7-5.

Hvis Holger Rune kan finde sit gode spil frem fra Basel og mikse det sammen med de gode minder fra sidste år, så vinder han denne kamp sikkert. Det er en kamp som Holger SKAL vinde, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at komme med i sæson finalen for de otte bedste spillere. Så der skal vindes point, også skal der sluttes stærkt af for Holger Rune, som har haft et par hårde måneder efter Wimbledon. Han var langt bedre i Basel rent spillemæssigt, men nu er han tilbage ved Paris Masters hvor niveauet er langt højere.

Vi krydser alt hvad vi har for Danmarks bedste tennisspiller og håber at han går hele vejen igen

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller mod Dominic Thiem til Rolex Paris Masters den 01. November

Hvem er favorit til Rolex Paris Masters?

Bookmakeren bet365 har sat Novak Djokovic Korda som favorit til at vinde ATP Paris.

Hvor kan man streame Holger Rune online?

Ønsker du at stream Holger Rune online, så er bet365 en god og billig måde, da man kan se mange ATP kampe