Stream Holger Rune – Miomir Kecmanovic: 18/10/2023 Stockholm Open

Holger Rune vandt Stockholm Open sidste år og stiller nu op i Sverige for at forsvare sin titel.

Sejren sidste år var startskuddet for en fantastisk periode for Holger Rune, som fortsatte med at vinde Paris Masters og besejrede Novak Djokovic undervejs. Men siden Wimbledon er det hele faldet lidt fra hinanden for danskeren, der har været skadet det meste af de seneste måneder, så hvordan kommer det til at gå for Holger Rune?

Her viser vi dig hvor du kan streame Holger Rune og heppe på Danmarks bedste tennisspiller.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame ATP Tennis hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Stockholm Open tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find din tenniskamp oversigt her

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark

Live Stream Holger Rune Med Bet365

Holger Rune skal i action til Stockholm Open og Bet365, som tilbyder online tennis stream til deres kunder, har sat kampen til onsdag den 18. oktober kl.11.00. Dog skal man være opmærksom på at tidspunktet kan ændre sig.

Men hvis du vil streame Holger Rune tennis online og andre ATP-kampe i Sverige, så er Bet365 en god partner. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 et sikkert stream, der giver dig mulighed for at følge en masse tennis kampe i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Holger Rune – Miomir Kecmanovic

Kamp:Holger Rune – Miomir Kecmanovic
Start: 18/10/2023 kl. 11:00
Turnering:Stockholm Open
UnderlagHardcourt

Vinder Holger Rune Igen i Sverige?

2023 Stockholm Open bringer masser af spændende tennis til fans i Stockholm, når turneringen løber fra den 16.-22. oktober.

28 singlespillere skal konkurrere om den prestigefyldte titel på hard-court og Holger Rune er favorit til at vinde igen. Danskeren er seedet som nummer et, men det bliver ikke nemt for den unge dansker.

Holger Rune vandt over Felix Auger-Aliassime til Beijing Open, hvilket var hans første sejr siden Wimbledon, men røg hurtigt ud i næste runde. Til Shanghai Open giver det heller ikke godt og det blev til endnu et tidligt exit i første runde mod Brandon Nakashima.

Han skal nu op imod den serbiske tennisspiller Miomir Kecmanovic, som han aldrig tidligere har mødt. Den 24-årige serber ligger pt 53 på ATP listen og har været helt oppe som nummer 28 i verden. Han har vundet én single- og én double-ATP-titler samt to Challenger-titler i sin karriere og er i øjeblikket den bedste serbiske spiller, efter Djokovic.

I ugen op til Stockholm Open har Holger Rune trænet med den tidligere tennisstjerne Boris Becker, da den tidligere træner Lars Christensen, har opholdt sig i Danmark. Dette skal bestemt ses i lyset af den dårlige stime af kampe for Holger, og det skal blive spændende at se om Boris har formået at rykke på noget hos Holgers spil.

Det kan være det, der skal til, for at få Rune tilbage på sporet igen og lodtrækningen til Stockholm Open er forholdsvis favorabel for danskeren. Hvis ikke Holger Rune skal glide længere nede på ATP listen, så er det nu han skal finde det tennis frem, som i første omgang fik ham på alle tennisfans læber.

Han har alle kvaliteter og forudsætninger som tennisspiller for at ryge helt til tops, men på det mentale mangler han måske lige det sidste. Nu er han tilbage til Stockholm Open, hvor det hele startede så vi satser, og håber på at den “gamle” Holger Rune kommer på banen og går ind og vinder over Miomir Kecmanovic.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller onsdag den 18/10/2023 mod Miomir Kecmanovic til Stockholm Open

Hvem er favorit til Stockholm Open?

Danske Holger Rune er seedet som nummer et til turneringen.

Hvor kan streame Holger Rune online?

Ønsker du at stream Holger Rune online, så er bet365 en god og billig måde, da man kan se mange ATP kampe