Stream Holger Rune – Miomir Kecmanovic: 24/10/2023 Basel Open

Det blev til endnu et nederlag for danske Holger Rune, da han røg ud i første runde ved Stockholm Open til Miomir fra Serbien. Det var ellers den perfekte mulighed, for at vinde en turnering uden de store top 10 spillere, men den gik ikke. Men nu får Rune den perfekte mulighed for revanche, da han igen står overfor Miomor Kecmanovic til Basel Open. Hvis det var spændende i sidste uge, så bliver det endnu mere spændende, når de igen mødes på banen. Har Holger Rune lært noget af sit nederlag? Har den nye træner, Boris Becker, nået at få en effekt? Kan Holger Rune stå for presset?

Mange spørgsmål, men vi håber altid det bedste for Danmarks store tennisstjerne, så lad os håbe, at han kommer ud af krisen med en sejr.

Her viser vi dig hvor du kan streame Holger Rune og heppe på Danmarks bedste tennisspiller.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame ATP Tennis hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Basel Open tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find din tenniskamp oversigt her

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark

Live Stream Holger Rune Med Bet365

Holger Rune skal op på hesten igen til Basel Open og Bet365 streamer kampen og mange andre til deres kunder. Kampen er sat til at starte klokken 18.00 Tirsdag den 25. oktober, men hold øje med kampen på selve dagen.

Så hvis du vil streame Holger Rune tennis online og andre ATP-kampe i Basel, så er Bet365 en god partner. Platformen er super nem og brugervenlig og giver dig mulighed for at følge en masse tennis kampe i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365.dk eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Holger Rune – Miomir Kecmanovic

Kamp:Holger Rune – Miomir Kecmanovic
Start: 24/10/2023 kl. 18:00
Turnering:Basel Open
UnderlagHardcourt

Kommer Holger Rune Ud Af Krisen?

Der er vigtige ATP point på spil og en check på 3,064,762.97 danske krone at spille om, men det er næppe hvad Holger Rune tænker på, når han træder på banen i Basel.

Holger Rune er i en regulær krise, og har kun vundet en kamp ud af de sidste elleve gange han er gået på tennisbanen. Det har banent vejen for det tidligere verdens-etter, Boris Becker, som skal forsøge at guide Holger Rune ud af dette stormvejr af nederlag.

Boris Becker var ellers inde omkring Holger Rune en uge før Stockholm Open, men det hjalp ikke meget, da Holger tabte 7-6, 6-2 til Serberen Miomir Kecmanovic. I de sidste partier var det tydelig at se en frustreret Holger Rune, som mest af alt lignede en som ville afslutte kampen så hurtigt som muligt med en masse fejl. Miomir spillede stabilt og kontrollerede hele kampen og nåede også helt til semi-finalen i Stockholm, så momentummet er klart på hans side. Så det bliver ikke nemt for Holger Rune at vinde denne kamp til Basel Open, hvor han var i finalen sidste år, men tabte.

Måske de gode minder fra turneringen sidste år kan hjælpe Rune lidt på vej, men det var bestemt ikke tilfældet ved turneringen i Stockholm, som han endda vandt sidste år.

Det er ærgerligt at se Holger Rune spille så frustreret, når vi alle ved, hvilken en fantastisk tennisspiller han normaltvist er på banen. I første sæt mod Miomir var det marginalerne der afgjorde det til til Miomir`s fordel, og dette har været symptomatisk for Holger Rune i en længere periode. Han mangler selvtillid i øjeblikket og en smule held i sit hjørne og får han det, så skal han nok få vendt skuden.

Herfra vil vi gerne se en Holger Rune, som går koncentreret ud mod Miomir og viser at han har lært af kampen i sidste uge. Derefter skal han for alt i verden ikke bliver frustreret og begynde at satse på at lave winners, eller lukke et parti hvis det ser sort ud. Der skal kæmpes hårdt i denne kamp, fysisk men mest mentalt for Holgers vedkommende.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller onsdag den 24/10/2023 mod Miomir Kecmanovic til Basel Open

Hvem er favorit til Basel Open?

Bookmakeren bet365 har sat Sebastian Korda som favorit til at vinde Basel Open.

Hvor kan streame Holger Rune online?

Ønsker du at stream Holger Rune online, så er bet365 en god og billig måde, da man kan se mange ATP kampe