Stream Holger Rune – Novak Djokovic: 12/11/2023 Nitto ATP Finals

Holger Rune er med for første gang i den prestigefyldte Nitto ATP turnering, der er forbeholdt de otte bedste spillere i verden. 2023 startede godt for Holger, indtil Wimbledon, hvor den unge dansker røg ind i en spillemæssig krise. Krisen stoppede dog, da den erfarne ræv i form af Boris Becker kom ind i varmen og pludselig begyndte Holger at vinde igen. Senest så vi Holger spille en fantastisk kamp mod Novak ved Paris Masters, som han dog tabte knebent. Nu møder han igen den stærke serber i sin første kamp, som igen lover til at bliver en gyser.

Vi kigger på Holger Rune, grupperne, modstandere og hvor du kan streame Holger Rune online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame ATP Tennis hos Bet365:

 • 1. Gå til Bet365 via dette link.
 • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
 • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se ATP finals tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find din tenniskamp oversigt her

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark

Nitto ATP Finals

Holger Rune – Novak Djokovic! Endnu en lækker tennis kamp venter på os, så husk at du kan streame kampen online, hvis du er på farten.

Så hvis du vil streame Holger Rune tennis online og andre ATP-kampe til Nitto ATP finalerne, så er Bet365 en god partner. Deres app er super nem og brugervenlig og giver dig mulighed for at følge Holger Runes kampe i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – du skal blot gå online til Bet365.dk eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Holger Rune – Novak Djokovic

Kamp:Holger Rune – Novak Djokovic
Start: 12/11/2023 kl. 21:00 (Tiden kan ændre sig)
Turnering:Nitto ATP Finals
UnderlagHardcourt

Kan Holger Få En Drømmestart?

Ingen havde troet at Holger Rune kunne komme med til dette års Nitto ATP-mesterskab, men danskeren har snydt alle. Med en semifinale i Basel og en flot kvartfinale i Paris Masters, efter en fantastisk kamp mod Novak, så fik han billetten.

Nu skal han igen spille mod Novak, og som altid, så bliver det ikke nemt. De har spillet mod hinanden fire gang og vundet to gange hver. Sidste kamp i Paris var en formidabel kamp, hvor Novak trak det længste strå og vandt med 7-5, 6-7 og 6-4. Holger var fantastisk men på grund af det håbløse kampprogram med kampe, der begyndte ved 22.30 tiden, så var Holger ikke helt 100% restitueret.

Tre kampe venter på Holger og den ene er sværere end den anden. Novak er klasse, og en spiller som Jannik Sinner vil have publikummet med sig, da han er på hjemmebane. Og selvom Holger Rune har vundet to gange over Tsitsipas, så er han en klassespiller med stor erfaring.

Erfaring er vigtigt i disse store turneringer og det virker som om Boris Becker har bragt dette med sig ind i Holgers spil. De store udbrud er væk og spillet er mere overvejet. Med Holger Rune ved man næsten aldrig hvad man skal forvente, da alt kan ske. Det eneste der er sikkert, er at han er en fantastisk tennisspiller. En spiller der kan slå alle, som han har bevist mange gange før.

Grupperne Til ATP Finalerne

De bedste spillere har fundet vejen til Torino, hvor turneringen spilles og de er fordelt med fire spillere i to grupper, grøn og rød gruppe.

Grøn Gruppe

 • N.Djokovic
 • H. Rune
 • J.Sinner
 • S. Tsitsipas

Rød Gruppe

 • C. Alcaraz
 • D. Medvedev
 • A. Rublev
 • A. Zverev

Turneringsdetaljer

 • Spillested:Pala Alpitour Stadium, Torino (Italien)
 • Hvornår: Fra 12. til 19. november 2023
 • Overflade: hård (indendørs)
 • Præmiepenge: ($14.750.000 i 2022)
 • Single Vinder Præmierpenge: 4,801,500 (35.812.145,15kr)
 • ​Sidste Års Vinder: Novak Djokovic

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller mod Novak Djokovic til Nitto ATP 12. November

Hvem er Holger Rune i gruppe med til ATP Finals?

Holger Rune skal spiller imod N.Djokovic, J.Sinner og S. Tsitsipas

Hvor kan man streame Holger Rune online?

Ønsker du at stream Holger Rune online, så er bet365 en god og billig måde, da man kan se mange ATP kampe