Stream Holger Rune – Novak Djokovic: 3/11/2023 Paris Masters

Holger Rune er tilbage til sin gamle vindende form og er nu klar til sin tredje kamp ved Paris Masters. Denne gang bliver der skruet op på kvalitetsknappen og nu møder Holger Rune ingen ringere end Novak Djokovic i kvartfinalen. Det bliver en meget spændende og hård kamp for Holger, men faktisk har han vundet over Djokovic to gange før og kun tabt en gang. Kan han vinde igen?

Vi kigger på Holger Rune, hans modstander og hvor du kan streame Holger Runes næste kamp

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame ATP Tennis hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Rolex Paris Masters Open tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find din tenniskamp oversigt her

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark

Live Stream Rolex Paris Masters

Holger Rune – Novak Djokovic! Kampen alle i Danmark vil se og Bet365 er som altid klar med et stream til de store kampe.

Så hvis du vil streame Holger Rune tennis online og andre ATP-kampe til Rolex Paris Masters, så er Bet365 en god partner. Deres app er super nem og brugervenlig og giver dig mulighed for at følge Holger Runes kampe i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – du skal blot gå online til Bet365.dk eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Holger Rune – Novak Djokovic

Kamp:Holger Rune – Novak Djokovic
Start: 03/11/2023 kl. 19:15 (Tiden kan ændre sig)
Turnering:Rolex Paris Masters
UnderlagHardcourt

Sidste Års Finale i Kvartfinalen

For nogle måneder, eller blot uger siden var der ikke mange som troede at denne kamp kunne finde sted. Holger var i krise og tabte til stort set alle, men som kom Boris Becker ind i billedet. Nu er Holger Rune tilbage med fight, koncentration, energi og en anden glæde ved sit spil – det er tydeligt. Og han får brug for det hele, når han møder Novak Djokovic, som er en nummer et på ATP listen.

Manden fra Serbien med de 24 Grand Slams var også modstanderen sidste år for Holger i finalen og her vandt danskeren 3-6, 6-3 og 7-5. Novak har helt sikkert ikke glemt dette nederlag og vil på ingen måde undervurderer Holger, som han måske gjorde sidste år. Men indbyrdes mellem de to, så har Holger Rune faktisk overtaget. Over tre kampe har Holger vundet to gange, så hvem vinder denne kampe?

Ulempen for Holger Rune er, at han har spillet meget sent de sidste par dage. Selvom han vandt i to sæt igår over Dominic, så blev det sent for Holger og det går ud over kroppen. Omvendt så er Holger tyve år og fuld af energi og selvtillid, så han burde være i stand til at udfordrer serberen.

Fra 2014 til 2016 var Boris Becker coach for Novak Djokovic og nu sidder han i Holger Rune lejren. Uden tvivl har Boris været oppe hele natten og brugt sin indsigt til at lave den ultimative gameplan for Holger. Tyskeren har vist at være alle pengene værd indtil videre, og det her kendskab til Novak kan vise sig at være en kæmpe fordel. I det hele taget er det fedt at se Boris Becker være så involveret i Holgers kampe. Enten står han op, klapper, råber eller udveksler opmuntrende blikke til den unge dansker.

Holger Rune har slået Novak Djokovic før og de ved de begge to godt. Kan Holger holder hovedet koldt og spille sit spil, så har han alle chancer mod Novak. Ganske vist har Holger mødt mindre gode spillere på sin vej mod denne kamp, men han har spillet godt. To gode spiller bringer altid det bedste ud af den anden og det får vi også at se når Holger går på banen i aften.

Vi satser på en gentagelse af sidste års finale!

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller mod Novak Djokovic til Paris Masters den 03. November

Hvem er favorit til Rolex Paris Masters?

Bookmakeren bet365 har sat Novak Djokovic Korda som favorit til at vinde ATP Paris.

Hvor kan man streame Holger Rune online?

Ønsker du at stream Holger Rune online, så er bet365 en god og billig måde, da man kan se mange ATP kampe