Stream Holger Rune – Sebastian Baez: 26/10/2023 Basel Open

Topseedet Holger Rune møder Sebastian Baez i anden runde af 2023 Swiss Indoors på torsdag.

Rune var oppe imod Miomir Kecmanovic i første runde, som netop havde besejret ham ved sidste uges Stockholm Open. Holger Rune tabte åbningssættet temmelig stort og var kun i stand til at tage et parti. Det så meget sort ud, men kasketten røg og Holger Rune vendte det hele på hovedet og tog en meget mentalt vigtig sejr.

Nu står han overfor en ny spiller i form af Sebastian Baez, som han har vundet over før, men også tabt til. Vi kigger på denne spændende kamp og om hvad vi kan forvente os, og hvor du kan streame Holger Rune.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame ATP Tennis hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Basel Open tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find din tenniskamp oversigt her

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark

Live Stream Holger Rune Med Bet365

Holger Rune fik en god start på turneringen i Basel og Bet365 er klar med et stream til kampen, som er sat til at starte klokken 13.00 Tirsdag den 26. oktober, men hold øje med kampen på selve dagen.

Så hvis du vil streame Holger Rune tennis online og andre ATP-kampe i Basel, så er Bet365 en god partner. Deres app er super nem og brugervenlig og giver dig mulighed for at følge Holger Runes kampe i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – du skal blot gå online til Bet365.dk eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Holger Rune – Sebastian Baez

Kamp:Holger Rune – Sebastian Baez
Start: 26/10/2023 kl. 13:00
Turnering:Basel Open
UnderlagHardcourt

Becker Effekten Virker?

Rune var bagud i andet sæt, men brød flot tilbage med det samme og da Kecmanovic servede for at gå i tie-break ved 6-5, sikrede den 20-årige sig sættet på flotteste vis

Rune blev mere sikker i sit spil og det var tydeligt at se at han var 110% fokuseret. Serven virkede, der var ingen udbrud og markant mindre uprovokerede fejl, som i sidste ende gav ham tredje sæt. En fantastisk comebacksejr til Holger Rune.

Hvor meget af sejren som kan tilskrives Boris Becker er svær at sige. Dog var det tydeligt at se Beckers engagement i kampen, som i perioder skiftede mellem bekymrende miner og stående applauser til den unge dansker.

Det var tydeligt at se at der var “noget” anderledes ved Holgers spil i denne kamp. Han tog længere tid ved sine server, hvor han normalt ellers bare virker til at køre løs. Det har muligvis givet ham noget mere ro og koncentration over sit spil.

Hans modstander, Baez, mødte Christopher O’Connell i første runde til Basel Open og tabte første sæt efter tie-break. De to var på lige fod i andet sæt, indtil Baez øgede tempoet og tog andet sød med 6-4. Baez førte med en 5-2-føring i tredje sæt indtil O’Connell kom på 5-3 men efter fire matchebolde vandt Baez 6-3.

Runes sejr i første runde over Kecmanovic var blot hans anden siden hans kvartfinaleeksit fra Wimbledon. Efter første sæt så det ud til at Holger Rune ville tabe til serberen igen, men han gravede dybt og fik en tiltrængt sejr.

Holger Runes mentale selvtillid må være helt oppe at ringe og kan han komme med samme koncentration, ro og power som han udviste i første kamp, så bør han vinde denne kamp mod Sebastian Baez.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller torsdag den 26/10/2023 mod Sebastian Baez til Basel Open

Hvem er favorit til Basel Open?

Bookmakeren bet365 har sat Sebastian Korda som favorit til at vinde Basel Open.

Hvor kan man streame Holger Rune online?

Ønsker du at stream Holger Rune online, så er bet365 en god og billig måde, da man kan se mange ATP kampe