Stream Holger Rune – Stefanos Tsitsipas: 14/11/2023 Nitto ATP Finals

Holger Rune pressede verdens bedste, men tabte desværre i sin første kamp til Novak Djokovic.

Nu står danskeren over for det store græske håb Stefanos Tsitsipas, som tabte 6-4, 6-4 til Jannik Sinner. Begge sigter nu derfor efter en sejr fra deres åbningsnederlag ved ATP World Tour Finals, som kan bringe dem videre i turneringen.

Vi kigger på Holger Rune, hans modstander ,og hvor du kan streame Holger Rune online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame ATP Tennis hos Expekt:

  • 1. Gå til Expekt via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal min 100 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Expekt Stream TV og se Holger Runes næste kamp.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find din tenniskamp oversigt her

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark

Nitto ATP Finals

Holger Rune – Tsitsipas! Holger skal op på hesten igen og forsøge at vinde over den stærke græker.

Så hvis du vil streame Holger Rune tennis online og andre ATP-kampe til Nitto ATP finalerne, så er Expekt en solid partner. Hos bookmakeren Expekt kan du nemlig nyde et godt stream til de bedste tenniskampe online. Udover tennis, så har Expekt live stream til mange andre sportsgrene, som f.eks fodbold, basket og mere.

Holger Rune – Stefanos Tsitsipas

Kamp:Holger Rune – Tsitsipas
Start: 14/11/2023 kl. 14:30 (Tiden kan ændre sig)
Turnering:Nitto ATP Finals
UnderlagHardcourt

Vinder Holger Rune?

Nær ved og næsten, slår ikke Novak af hesten. Holger Rune spillede forrygende mod Novak, men serberen er ikke en legende for ingenting. Han gav næsten ingen bolde væk og på dagen havde Djokovic de bittesmå marginaler med sig. Det var næsten synd for Holger Rune, som virkelig var tændt og alene på sin udstråling havde fortjent sejren.

Det positive ved denne kamp er, at Holger Rune vinder over Stefanos Tsistipas, hvis han bare spiller halvt så godt. Grækeren er en god spiller, men Holger Rune havde Novak i sækken, hvilket ikke mange spiller formår i disse dage.

Tsitsipas gjorde det fornuftigt mod Sinner i den første kamp og holdt fejlene på et minimum, men italienerens store serv og 21 vindere viste sig at være for meget for grækeren.

Efter at have tabt til Jannik Sinner i to sæt ligger Tsitsipas – som nu har en rekord på 51-23 for året – allerede i bunden af den grønne gruppe, og det ved han godt.

I kampen mod Novak Djokovic slog Holger Rune 48 vindere og lavede hele 18 serveesser, hvilket burde bekymrer Tsitsipas rigtig meget. Lige nu er Holger Rune nummer tre i den grønne gruppe og med en sejr kan han ende i en knald eller fald kamp til sidst.

Holger Rune fører endda 2-0 over Stefanos Tsitsipas i det interne regnskab, og det kan blive Holgers fordel i denne must-win-kamp. Tsitsipas har vist den bedre konsistens i de seneste uger, men hans direkte nederlag til Sinner kom for let for en spiller af hans statur. Samtidig har Holger Rune virkelig vendt båden, og er tilbage på et utroligt højt niveau.

Vi tror og håber, at Holger Rune kommer blæsende fra start, og vinder sikkert over Stefanos Tsitsipas.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller mod Stefanos Tsitsipas til Nitto ATP 14. November

Hvem er Holger Rune i gruppe med til ATP Finals?

Holger Rune skal spiller imod Novak Djokovic, Jannik Sinner og Stefanos Tsitsipas

Hvor kan man streame Holger Rune online?

Ønsker du at stream Holger Rune online, så er Expekt Bookmaer en god og billig måde, da man kan se mange ATP kampe